понеділок, 01 березня 2010 08:55

У Києві підірвали центр захисту прав споживачів

У Києві підірвали центр захисту прав споживачів

28 лютого в Києві сталися відразу дві великі пожежі – в супермаркеті на Виноградарі і в "Українському центрі з питань сертифікації та захисту прав споживача", повідомляє "Сегодня".

Вчора о пів на другу загорівся супермаркет в Квітневому провулку, що на Виноградарі. Густий сірий дим за лічені хвилини обкутав всю будівлю. У торговому залі на той момент було людей 15 — їх швидко евакуювали, щоправда, деяким довелося вилазити через вікна другого поверху. Деякі, скориставшись випадком, не забули прихопити з собою дорогий алкоголь.

"Пожежу ми загасили десь за півгодини, потерпілих немає. А ось назвати причини і оцінити збитки поки неможливо", — розповіла начальник прес-служби МНС Києва Наталія Бистра.

Ще одна пожежа відбулася вчора рано вранці. У будівлі ДП "Український центр з питань сертифікації та захисту прав споживача", яка розташована за адресою Терьохіна, 8-а (Оболонь), пролунав вибух.

"Вибухнуло щось в лабораторії, а після почалася пожежа на першому поверсі. На щастя, ніхто не постраждав", — розповіли в Центрі.

У МНС поки не можуть встановити причини вибуху, але на підприємстві не виключають диверсії. "Нікого в будівлі не було, що могло вибухнути? Я думаю, хтось не хотів, щоб були оприлюднені результати лабораторного дослідження їхньої продукції", — сказали у Центрі.

Зараз ви читаєте новину «У Києві підірвали центр захисту прав споживачів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі