понеділок, 23 травня 2011 12:20

На Фестивалі "Київська Русь ХІІІ ст." не впізнали доньку Тимошенко
25

Фото: Фото: Ельдар Сарахман

21-22 травня у "Парку Київська Русь" в с. Копачів Обухівського р-ну Київської області відбувся історичний фестиваль "Київська Русь ХІІІ століття"

300 воїнів-реконструкторів з України, Білорусі, Росії, Франції відтворили атмосферу середньовічної Русі.

Під час першого ж з поєдинків травми отримали кілька воїнів з різних команд. А бійка чотирьох лицарів, які вилетіли за межі майданчику де стояли глядачі, мало не закінчилася трагедію. Усі обладунки були справжні.

Особливий колорит дводенному святу надав ярмарок майстрів. Усі бажаючи мали змогу придбати ексклюзивні вироби народних умільців, навчитися гончарній та ковальській справі, вишиванню, плетінню з лози.

По обіді з'явилася донька Юлії Тимошенко Євгенія Карр. Була одягнена у пірвані джинси, світлі кеди та чорну кофтинку. Попросила подивитися списки, проте дівчата з реєстратури не одразу збагнули хто перед ними і почали вибачатися.

Також фестиваль відвідали колишній міністр України у справах сім'ї, молоді та спорту Юрій Павленко, письменник й журналіст Олесь Бузина та інші.

Зараз ви читаєте новину «На Фестивалі "Київська Русь ХІІІ ст." не впізнали доньку Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі