четвер, 14 лютого 2019 04:10

Мосійчук образився на глузування працівника НАБУ

Мосійчук образився на глузування працівника НАБУ
Нардеп Мосійчук поскаржився на співробітника НАБУ. фото УНІАН

Народний депутат від "Радикально партії" Ігор Мосійчук образився на працівника НАБУ, який почав запитувати у нього, куди принести бензин для самоспалення.

Про це соратник головного "радикала" країни написав на сторінці в Facebook.

"Під час відвідин НАБУ неприємно вразив один з співробітників, який помітивши мене почав запитувати: куди принести бензин для самоспалення? Невже це рівень НАБУ?", - написав на сторінці в Facebook "радикал" Мосійчук.

Мосійчук зазначив, що приходив до Національного антикорупційного бюро України на допит. "Відмовився давати будь які покази згідно ст. 63 Конституції України до закінчення виборчої президентської компанії", - зазначив нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Радикалів" Ляшка зловили на співпраці з "Опоблоком"

Раніше народний депутат від "Радикальної партії" Ігор Мосійчук заявив, що готовий підпалити себе під посольством США, аби довести, що проект постанови щодо Уляни Супрун не писали на комп'ютері нардепа від "Опоблоку".

Пізніше у себе в Facebook Мосійчук заявив, що все ж не планує влаштовувати самопідпал - замість цього він пригрозив "випалювати напалмом як тарганів" своїх опонентів.

Зараз ви читаєте новину «Мосійчук образився на глузування працівника НАБУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі