понеділок, 09 липня 2007 16:22

Міккі Рурк влаштував бешкет в Москві (ФОТО)

Міккі Рурк був виписаний з-за кордону спеціально на весілля віце-президента Внешторгбанка Павла Косова. Також на весільну вечірку була запрошена і популярна заморська співачка Мерайя Кері. Такі дорогі гості обійшлися не в один мільйон доларів.


Не секрет, що у Міккі проблеми з алкоголем. На весіллі голлівудський актор перебрав з міцними напоями і втратив свою особу. Через що Рурк терміново покинув вечірку, повернувшись в готель (зупинився актор в готелі "Балчуг").

Але до номера він так і не дійшов, вирішивши зайти в найближчий бар GQ і ще небагато випити. У цей же вечір в GQ проходила вечірка Євгенія Плющенко, відвідувачів були багато. І відповідно кожен, хто дізнався відомого актора, бажав з ним поспілкуватися. Правда, Міккі Рурк до розмови налашований не був.


Так, наприклад, один хлопець намагався поздороватися з кінозіркою, але у відповідь почув лише незадоволення підхмеленого Міккі. Після чого ледь не зав"язалася бійка. На щастя, вчасно настигнули охоронці. Ще небагато випивши, Рурк покинув бар, на виході його розморило. І актор, перейшовши дорогу, плюхнувся на сходинки будівлі навпроти. Посидів, спробував зібратися з силами, випив води. Не допомогло. Лише за допомогою охорони іменитого гостя посадили в машину і відвезли.

У цей же вечір кіноактора бачили в готелі "Арарат Парк Хайятт", де у нього була призначена ще одна зустріч. З готелю Міккі зовсім виносили, повідомляє КП.

Зараз ви читаєте новину «Міккі Рурк влаштував бешкет в Москві (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі