понеділок, 06 квітня 2009 11:30

"Межигір"я" реконструюється і незабаром почне роботу

 

Реалізація проекту Центру відпочинку і здоров"я "Межигір"я" не зупинялася на період судових тяжб. Про це заявив власник української компанії ТОВ "Танталіт", бізнесмен з Об"єднаних Арабських Еміратів Сергій Цимбалов, коментуючи рішення Київського господарського суду, що визнав законною операцію про придбання комплексу відпочинку "Пуща Водиця" урочища "Межигір"я".

Як повідомила прес-служба С.Цимбалова, судовий процес не вплинув також на соціальні зобов"язання, узяті компанією перед районом Вишгороду Київської області. За словами Цимбалова, "для нас суд не привід припиняти інвестиційну програму". Зустрівшись минулого року з органами місцевої влади району Вишгороду, мером Києва Леонідом Черновецьким і прем"єр-міністром України Юлією Тимошенко, Цимбалов отримав від них переконання в безпеці вкладання інвестицій в Україну. "Мене просили взяти пайову участь в соціальних проектах, я дав згоду. Ми фінансуємо ці програми і виконуємо узяті на себе зобов"язання. Для нас було великим здивуванням, коли ми дізналися, що на нас знову подали до суду. Україна - дивовижна країна, але вважатимемо це останнім непорозумінням".

За рахунок ООО "Танталіт" був проведений ремонт школи в с.Нові Петрівці, придбана спеціальна техніка для житлово-комунального господарства району Вишгороду, а також фінансується реконструкція архітектурного ансамблю "Пам"ятник Борису і Глібу" в центрі Вишгороду. Як повідомила прес-служба, С.Цимбалов готовий і далі брати участь в соціальних програмах району Вишгороду.

Прес-служба Сергія Цимбалова підкреслює, що Центр сімейного відпочинку і здоров"я "Межигір"я" після реконструкці буде відкритий для відвідувачів, а частину котеджів можна буде купити або узяти в оренду на тривалий термін. Зокрема, народний депутат Віктор Янукович, що проживає в "Межигір"я" ще з часів свого прем"єрствування, викупив, по словах Цимбалова, будинок площею близько 600 кв.м. і узяв в оренду 1,7 га землі.

Зараз ви читаєте новину «"Межигір"я" реконструюється і незабаром почне роботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі