пʼятниця, 19 квітня 2013 15:57

Мер Вінниці констатував, що технологія укладання асфальту у калюжі є ефективною

19 квітня вінницький міський голова Володимир Гройсман об'їжджав територію міста. Дивився також, як ремонтуються вулиці.

На вул. Порика активно проводились дорожні роботи. Мер звернув увагу на ями, які взимку засипали "холодним асфальтом". Тоді відео в Ютюбі викликало великий резонанс. На ньому видно, як гарячий асфальт кидають просто у калюжу і рівняють ручним катком. Пророкували, що це покриття швидко зіпсується.

Володимир Гройсман потоптався по кожній залатаній ямі:

"Бачте, покриття тверде. Немає ніякого натяку, що буде тріскатись чи розпадатись. Значить, ми все робили правильно", - зауважив.

Зараз у Вінниці запроваджують нову технологію укладання асфальту. Яку саме, міський голова не сказав. Обіцяв все розказати, якщо буде позитивний результат. Тоді таку технологію використовуватимуть й надалі.

Загалом у Вінниці до кінця літа капітально відремонтують 5 км доріг. Ще 25 тис. кв м заасфальтують на прибудинкових територіях та тротуарах.

Зараз ви читаєте новину «Мер Вінниці констатував, що технологія укладання асфальту у калюжі є ефективною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі