середа, 12 квітня 2023 06:00

Кому несподівано вдасться покращити фінансове становище – гороскоп на 12 квітня

Кому несподівано вдасться покращити фінансове становище – гороскоп на 12 квітня
Жити минулим не слід. Робіть усе можливе тут і зараз. Фото: pixabay.com

12 квітня не дозволяйте умовити себе роботи те, чого не хочете. Прислухайтеся до інтуїції. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Ловіть кожен шанс, який підкидає життя, - говорить астрологиня. – Відчуєте себе господарями ситуації. Вдаватиметься усе, за що б не бралися. У середу утримайтеся від прийняття швидких рішень. Не вирішуйте щось спередсердя. Не варто продавати успадковане майно, змінювати друзів і коханих. Через такі рішення скоро картатимете себе. Жити минулим не слід. Робіть усе можливе тут і зараз. Розширюйте коло своїх контактів. Таланитиме всім, хто навчається. Близнюкам і Ракам, Левам і Козерогам несподівано вдасться покращити фінансове становище. Шукайте нових фінансових партнерів і спонсорів. Продумайте свою фінансову політику на кілька місяців уперед. Вдало вкладені гроші принесуть значні прибутки в найближчій перспективі. Добре йтимуть торговельні операції. Проте виникатимуть затримки з транспортом. Купувати авто не варто. Ні для особистого користування, ні для бізнесу. Відкладіть візит до стоматолога".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Пречудовий період. Встигатимете більше за інших. Допомагайте тим, хто просить. Не нав'язуйте своїх порад та планів на майбутнє дітям та коханим. До кінця місяця не варто планувати вагітність.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Ви не готові до такої кількості змін, які запропонує життя. Будьте мудрими і терплячими. Не варто змінювати місце проживання та роботу.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

День не підходить для придбання чогось великого і дорогого. Краще купіть продукти до святкового столу і підшукайте цікаві рецепти для паски.

Рак (22 червня – 22 липня)

Щоб чогось досягти, збільшіть кількість контактів. Вранці – ризикований час для бізнесу. Ховайте цінні речі від дітей. Вони можуть сісти на ваш планшет чи втопити телефон. Це вдалий час для початку нових стосунків. Не варто лише брати шлюб.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Це тиждень неспокійний, але контрольований. Не бійтеся просити про допомогу. Стукайте – і вам відчинять. Шукайте – і знайдете. Думайте, де і про що говорите. Не переказуйте плітки.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Застрахуйте авто і житло. Стережіться нав'язливих сусідів. Це вдалий час, аби заводити домашнього улюбленця, а також починати розводити равликів, рибок, папуг. Ревнощі безпідставні. Чим більше довіри відчувають кохані, тим більше кохатимуть вас.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До кого липнутимуть гроші та цікаві посади – фінансовий гороскоп на квітень

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Досить втікати від відповідальності. Той, хто береться за складні завдання, матиме винагороду. Гроші повинні рухатися. Тільки так ваш бізнес буде працювтаи і приносити дохід.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Сил вистачає, щоб змінити усе на краще. Не економте. Витрать на власні потреби частину заробітку: підберіть новий одяг, зробить зачіску, купіть косметику. Стежте за тим, що їсте. Загостриться виразка.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Вдасться розв'язати проблему, над якою працювали пів року. Це час особливих зустрічей. Колишні кохані можуть змінити ваше життя. Не захоплюйтеся розмовою з ними, не ставайте на ті самі граблі.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Досить засмучуватися через критику батьків. Їхні слова залишають неприємний осад. Спробуйте пропускати це мимо вух. Довіряйте собі і своїй мрії. Вам вдасться більше, ніж раніше. Не варто опускати руки.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Знижується працездатність. Більше висипайтеся. Беріться тільки за важливі справи. Дозуйте фізичне навантаження із розумовим. Догляду потребуватиме шкіра, волосся та нігті. Порадьтеся із лікарем, коли підбираєте вітамінний комплекс.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Вибирайте собі справи до душі. Якщо чогось робити не хочете, відмовтеся одразу. Не беріться за принципово новий вид діяльності. Спроба буде невдалою і розчарує. Дочекайтеся кращої нагоди. Прислухайтеся до підказок дітей і коханих. Вони помітять можливості, яких не бачили ви.

Тиждень з 10 по 16 квітня принесе у життя кожного українця чимало змін. Астрологиня назвала знаки-щасливчики.

Зараз ви читаєте новину «Кому несподівано вдасться покращити фінансове становище – гороскоп на 12 квітня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі