неділя, 02 квітня 2023 06:00

Кого збагатять і ощасливлять перші вихідні місяця – гороскоп на 1-2 квітня

Кого збагатять і ощасливлять перші вихідні місяця – гороскоп на 1-2 квітня
Ваші заробітки зростають. Квітень буде багатим на приємні сюрпризи. Фото: pixabay.com

1-2 квітня не переймайтеся з приводу дрібних непорозумінь. Вони не зіпсують ваших вихідних. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цими днями таланитиме доброзичливим й оптимістично налаштованим, - говорить астрологиня. – Краще вдаватимуться активні форми відпочинку. Не засиджуйтеся вдома. Тіло потребуватиме руху. Завітайте в гості до друзів. Сходіть на концерт чи виставку. Займайтеся спортом. Навіть ділові питання краще вирішуватимуться за банкетним столом чи в тренажерній залі. Важливі зустрічі краще провести в суботу. Неділя не годиться для укладання як ділових, так і особистих домовленостей. Для першого побачення також краще підійде субота. У неділю займіться плануванням свого життя на найближчі тижні. Перші вихідні місяця збагатять Овнів і Терезів, ощасливлять – Тельців і Водоліїв. Отримаєте запрошення на побачення від людини, у яку закохані до безтями. Ваші заробітки зростають. Квітень буде багатим на приємні сюрпризи".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не просіть у начальства підвищення зарплати. Вас завалять роботою. Подавати резюме на керівні посади теж зарано. Підлеглі намагатимуться маніпулювати. Відкладіть придбання авто. Квітень - місяць нових можливостей. Ораторські здібності допоможуть досягти більшого. Самотні мають шанс знайти пару.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Не можна сліпо ризикувати грошима. Обходьте казино та ігрові автомати. Збитки спровокує власна недалекоглядність. Зачиняйте вікна і двері, аби не впустити у дім злодія. Навчіться вести діалог з людьми, які з вами не погоджуються. Зумійте почути опонента.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Зміна образу не буде вдала. Не варто йти до перукаря чи підбирати собі новий одяг. Ходіть на побачення. Це підніме настрій. Знайомитиметесь багато, але у тривалі стосунки це не переросте. Подружжя, які довго не могли завагітніти, стануть батьками.

Рак (22 червня – 22 липня)

Робитимете те, що треба, а не те, що хочеться. Задумаєтеся над зміною професії. Помітите в собі нові здібності. У вашому оточенні дехто віддалиться, а хтось із друзів стане ближчим. Подякуйте долі за такі зміни. Відчуєте підтримку, якої так довго шукали.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Не розслабляйтеся на початку місяця, бо згаєте шанс розбагатіти. Менше розповідайте про свої успіхи. Не позичайте гроші, бо втратите друга. Вигідні пропозиції надійдуть у суботу. Готуйтеся змінити роботу або суміщати кілька посад. Обмежте перельоти. Краще їздити автобусом або потягом.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Ці вихідні дадуть все, крім упевненості в завтрашньому дні. Будьте оптимістом. Зміните роботу й місце проживання. Не поспішайте купувати нерухомість. Це дні випробування для шлюбу. Не дозволяйте родичам втручатися у ваші стосунки. Остерігайтеся пандемії. Зробіть вакцину від короновірусу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До кого липнутимуть гроші та цікаві посади – фінансовий гороскоп на квітень

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Нагадають про себе друзі, про яких не чули роками. Запросіть їх у гості. Ставтеся до коханих із повагою. Дружба й готовність іти на компроміс допоможуть зберегти шлюб. Не перевтомлюйтеся. Ці вихідні можна провести біля телевізора. Піднімуть настрій сімейна комедія чи мультфільм.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Більшість часу проведете на роботі. Не шкодуйте. Бо заробітки зростуть і ви встигнете більше за колег. Вдалими будуть мандрівки, пов'язані з навчанням. Розширюйте світогляд, вивчайте іншу мову і культуру.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Почніть розрізняти дійсне від намріяного. Не приписуйте партнерам непритаманні їм риси характеру і поведінки. Тоді буде менше розчарування. Будьте самокритичними. Перегляньте свій бюджет. Зараз не час витрачати гроші на ремонт чи переїзд.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Не визнаватимете своїх помилок. Причини негараздів шукатимете у підлеглих та знайомих. Не літайте у хмарах. Спустіться на землю. Час брати на себе відповідальність за роботу команди. Не нав'язуйте коханим свої погляди на життя. Уважно вислухайте їхні бажання і думки.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Вдалий час для початку занять у спортзалі. Але не допускайте надмірних навантажень. Спровокуєте травми суглобів. Якщо хочете швидко привести фігуру у форму, заняття краще проводити під наглядом тренера.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Достатньо грошей буде у ваших кишенях. Якщо власних заробітків забракне, то сімейний бюджет щедро поповнять партнери. Вам повернуть старий борг. Є шанс знайти річ, яку вважали втраченою. Розпочніть прибирання у домі.

Астрологиня здивувала прогнозом на квітень. Вона назвала знаки, які розбагатіють і змінять життя на краще.

Зараз ви читаєте новину «Кого збагатять і ощасливлять перші вихідні місяця – гороскоп на 1-2 квітня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі