понеділок, 31 жовтня 2022 07:09

Спецтема: Війна Росії проти України

Генштаб повідомив хороші новини з передової

Генштаб повідомив хороші новини з передової
Авіація Сил оборони протягом доби завдала ворогу 21 удар. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Російські окупанти продовжують обстрілювати підрозділи Сил оборони вздовж лінії зіткнення. Ворог здійснює в Україні фортифікаційне обладнання рубежів на окремих напрямках та веде повітряну розвідку.

Противник намагається утримати тимчасово захоплені території, зосереджує зусилля на стримуванні дій Сил оборони на окремих напрямках, а також не припиняє наступу на Бахмутському та Авдіївському напрямках, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України вранці 31 жовтня.

"За добу ЗСУ відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Зелене Харківської області; Білогорівка, Миколаївка і Новоселівське на Луганщині; Авдіївка, Бахмутське, Веселе, Водяне, Майорськ, Мар'їнка і Новобахмутівка Донецької області", – йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Два склади та техніка: ЗСУ на південному напрямку продовжують винищення росіян

Авіація Сил оборони протягом доби завдала по ворогу 21 удар, з них: 15 – по районах зосередження озброєння та військової техніки, два – по взводних опорних пунктах, а також чотири – по позиціях комплексів протиповітряної оборони противника.

"На різних напрямках наші підрозділи протиповітряної оборони збили один гелікоптер та штурмовик Су-25 противника. Воїни ракетних військ і артилерії минулої доби уразили пункт управління та зенітну ракетну установку", – звітує Генштаб.

Загальні бойові втрати Росії на ранок 30 жовтня становлять понад 71 200 осіб. За добу окупанти втратили майже 950 одиниць особового складу.

Збройні Сили України на південному напрямку знищили ще один російський штурмовик Су-25. Це сталося в Херсонській області.

Зараз ви читаєте новину «Генштаб повідомив хороші новини з передової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі