четвер, 09 лютого 2017 05:53

Справа Єфремова: проти екс-регіонала виступлять ще 4 прокурори

Справа Єфремова: проти екс-регіонала виступлять ще 4 прокурори

У справі екс-лідера "Партії регіонів" Олександра Єфремова суд додав ще 4 прокурорів Генпрокуратури. Про це повідомило "Громадське".

Старобільський суд Луганської області додав до справи відповідну постанову, яка надійшла від заступника генпрокурора. За нею до групи держобвинувачення приєдналися ще четверо нових прокурорів: Кожуховський, Тридуб, Чернов та Дубовик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд щодо Єфремова знову перенесли

Сам Єфремов не був проти залучення до процесу нових представників ГПУ.

"Мені все одно, нехай хоч всю генпрокуратуру сюди перевезуть", - сказав він.

У підготовчому судовому засіданні в Старобільському суді Луганської області по справі екс-лідера "Партії регіонів" Олександра Єфремова було оголошено технічну перерву через неявку адвокатів обвинуваченого, а також заміни у складі прокурорів.

Єфремова звинувачують в організації захоплення будівлі Луганської ОДА; в пособництві в захопленні Управління Служби безпеки України в Луганській області.

Також у вчиненні умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону України, організації та сприянні діяльності терористичної організації "Луганська народна республіка".

Зараз ви читаєте новину «Справа Єфремова: проти екс-регіонала виступлять ще 4 прокурори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі