четвер, 06 жовтня 2022 21:14

Спецтема: Війна Росії проти України

Дають усвідомлення хто такий справжній українець – Тіна Кароль побачилась із захисниками Маріуполя

Автор: Тіна Кароль
  Співачка Тіна Кароль зустрілась із захисниками Маріуполя
Співачка Тіна Кароль зустрілась із захисниками Маріуполя

Українська співачка Тіна Кароль побачилась зі звільненими захисниками Маріуполя.

Захід відбувся у Лос-Анджелесі. Бійці перебувають там на реабілітації після полону, повідомив менеджер артистки Павло Орлов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми мали 600 поранених, 300 з них просто гнили" – захисники Маріуполя розповіли, як виходили з Азовсталі

Серед звільнених захисників були Георгій родом з Грузії; Владислав – позивний "Вікіпедія", Артур – позивний "Барік" та Юлія – дружина українського захисника Арсенія, позивний "Процес".

"Їх воля, їх жага, їх відчуття єдиної батьківщини надихає наших дітей і дає усвідомлення, хто такий справжній українець, що є наше ДНК. Раніше шукали героїв серед блокбастерів, та сьогодні вони тут перед вами, герої насправді серед нас! Українські військові – це справжні Атланти, які тримають на своїх плечах безпеку нашої держави", – написала Кароль.

Вона поспілкувалася з Юлією, яка попросила співачку тиснути на світову спільноту заради звільнення тих, хто ще в полоні.

21 вересня з російського полону повернулися 215 осіб. 200 захисників України обміняли на нардепа Віктора Медведчука . Захисники Азовсталі чотири місяці перебували в російському полоні. Оборона Маріуполя тривала 86 днів.

Російські ФСБ та міноборони конкурують між собою. Це засвідчили переговори про обмін полоненими . Вони ускладнені тим, що розмовляти доводиться із двома вороже налаштованими одна до одної структурами. Про це в коментарі Українській правді повідомляє керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов.

Зараз ви читаєте новину «Дають усвідомлення хто такий справжній українець – Тіна Кароль побачилась із захисниками Маріуполя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі