четвер, 22 серпня 2024 12:21

Дали прогноз погоди на День прапора і День Незалежності

Дали прогноз погоди на День прапора і День Незалежності
У столиці спека послабне до: завтра +27°С та ще й вітерцем, 24 серпня +29°С. Фото: pixabay.com

На День прапора в Україні дощів не буде. Лише ввечері на Донеччині пройде локальний дощ із грозою.

На півдні, сході та в більшості центральних областей втримається сильна спека, вдень +30...35°С, повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

"А ось на заході, півночі, на Вінниччині, значній частині Черкащини та Полтавщини можна буде перепочити від спеки. У цих регіонах завтра передбачається +24...29 градусів. Кияни! Нам на свята, на День прапора та на День Незалежності, від атмосфери чудовий подарунок", - написала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Літо нікуди не йде - українців попередили про посилення спеки

Цими днями у столиці спека послабне до: завтра +27°С, а 24 серпня - до +29°С.

"З неділі спека знову посилиться. Дихнути легше можна буде 1-2 вересня, температура повітря знизиться до комфортної", - додала Діденко.

2024 рік став роком кліматичного катаклізму. Минулого тижня світ пережив три найспекотніші дні в сучасній історії, а кожен з останніх 13 місяців без винятку бив історичні температурні рекорди. Понад 70% усіх працівників у світі, або майже 2,5 млрд людей, страждають від екстремальних температур.

Зараз ви читаєте новину «Дали прогноз погоди на День прапора і День Незалежності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі