пʼятниця, 27 листопада 2009 19:21

Черновецький полегшив життя київським водіям...відкрив тунель (ФОТО)
6

Сьогодні відбулося офіційне відкриття робочого руху по розв"язці на перетині Дніпровської набережної та пр.Возз"єднання біля мосту Патона в Києві. На ньому був присутній і мер столиці Леонід Черновецький.

Він заявив, що радий за киян і сподівається, що тунель полегшить життя столичним автомобілістам.

"Кияни щодня по декілька годин проводять в дорожніх заторах - це велика проблема для міста. Оновлена розв"язка дозволить зменшити затори на проспекті Возз"єднання, Русанівській та Дніпровській набережних. Тепер кияни витрачатимуть значно менше часу на проїзд з Березняків на правий берег і навпаки", - відзначив столичний градоначальник.

Разом з мером Києва червону стрічку перерізав і генеральний директор КК "Киевавтодор" Георгій Глінський. За його словами, пропускна спроможність розв"язки збільшилася в 1,5 рази. Чиновник також пообіцяв, що повністю цей об"єкт буде введений в експлуатацію в першому півріччі 2010 року.

Черновецькому дісталася почесна місія відкрити рух по новій розв"язці, що він і зробив на своєму "Мерседесі".

Розв"язка є прокол-тунелем, що сполучає Дніпровську і Русанівську набережні. Це дозволяє направляти машини, що заїжджають на міст Патона з Дніпровської набережною, в обхід потоків, що рухаються по проспекту. Жоден транспортний потік на цій розв"язці не перетинається, а рух автотранспорту відбувається без світлофорів.

Лига

Зараз ви читаєте новину «Черновецький полегшив життя київським водіям...відкрив тунель (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі