середа, 17 липня 2024 09:10

Багатітимуть щогодини: з яких трьох знаків виходять найкращі бізнесмени

Багатітимуть щогодини: з яких трьох знаків виходять найкращі бізнесмени
Підприємницька діяльність піде на славу. Фото: pixabay.com

17 липня підкорити чиєсь серце буде непросто. З романтичними пригодами зачекайте до наступного тижня.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Доведеться виконувати кілька справ одночасно, - говорить астрологиня. - Наперед подбайте про помічників. Робота у команді принесе кращий результат. Гроші йтимуть до кишені наполегливих і працьовитих. У життя повернуться колишні друзі і знайомі. Вони багато чого проситимуть. Не варто відмовлятися від власних планів, аби догодити комусь. Утримайтеся від вкладання грошей у чужий проєкт. Він швидко стане збитковим. Тельці, Терези та Скорпіони багатітимуть щогодини. З цих трьох знаків виходять найкращі бізнесмени. Не бійтеся. Настав час складати бізнес-план і братися за втілення свіжих ідей. Підприємницька діяльність піде на славу".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Доведеться жити на два доми. Може знадобитися допомога дорослим дітям чи пристарілим родичам. Будьте готові матеріально забезпечити когось із рідних.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Розслабитися і відволіктися буде важко. Не втрачайте оптимізму. Фінансові операції здійснюйте вранці. Тоді вони будуть найбільш вигідними.ю У другій половині тижня краще відмовитися від покупок.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Це день нереалізованих планів. Підвищується аварійна ситуація на дорогах, погіршуються погодні умови, агресивними стають люди та тварини.

Рак (22 червня - 22 липня)

Боріться зі шкідливими звичками, лінню і зайвою вагою. Робота йтиме мляво. Не розраховуйте на подарунки долі. Щоб щось отримати, доведеться докласти чимало зусиль.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Утримайтеся від суперечок з батьками коханих. Бо наживете собі ворогів. Коректно завершіть неприємну розмову. Поставтеся серйозно до появи сухого кашлю. Зробіть флюорографію. Не допускайте розвитку легеневих захворювань.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Буде достатньо роботи. І платитимуть за неї добре. Використайте можливість покращити матеріальне становище. Марно намагаєтеся зрозуміти мотиви вчинків близьких людей. Вони самі не знають, чого бажають.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закохаються по самі вуха: які знаки назавжди забудуть про самотність

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Не засмучуйтеся, якщо щось не вдалося. Що не робиться - до кращого. Не вдалий час для знайомств і побачень. Це вбереже від проблем.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Партнерам стане відомо те, що ви приховуєте не один місяць. Не виправдовуйтеся і не брешіть. Краще попросіть вибачення. Нову справу починайте на світанку. Тоді все піде як по маслу.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Погано переноситимете зміну клімату. Далека подорож перетвориться на випробування. Відпочиньте вдома.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Справи налагодяться. Легко буде організувати переговори, відрядження, весілля, переїзд. Підвищується агресивність тварин. Обережно із безпритульними собаками і чужими домашніми улюбленцями.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Запросять на нове місце роботи. Але відмовлятися від зайнятості, яку вже маєте, не треба. Вам вдасться поєднувати кілька місць роботи водночас.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Завершується період застою і невдач, невизначеності у стосунках. Вдалий час для закладання фундаменту, започаткування нового проекту. Зачекайте з рішенням про одруження. Поспостерігайте за партнерами. Це допоможе відкинути сумніви.

Тиждень з 15 по 21 липня - це період великих можливостей. На все вистачатиме сили і часу. Астрологиня назвала чотири знаки, яким гарантований успіх.

Зараз ви читаєте новину «Багатітимуть щогодини: з яких трьох знаків виходять найкращі бізнесмени». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі