вівторок, 16 липня 2024 09:10

Закохаються по самі вуха: які знаки назавжди забудуть про самотність

Закохаються по самі вуха: які знаки назавжди забудуть про самотність
Утримайтеся від з'ясування стосунків з друзями. Їм зараз треба ваша підтримка, а не критика. Фото: pixabay.com

16 липня багато шкоди завдадуть собі язикаті люди. Їхні плітки обернуться проти них.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Виявляйте милосердя до братів наших менших, - говорить астрологиня. - Добро прийде у дім тих, хто приручатиме вуличних тварин. Цінуватиметься добре слово. Залишайтеся уважними до свого оточення. Підтримавши випадкового перехожого, можете круто змінити своє життя на краще. Допомігши комусь посеред вулиці, можете отримати запрошення на роботу чи вдалу комерційну пропозицію. Випадковий перехожий виявиться вашим майбутнім шефом. Добре думайте над тим, що говорите. Не варто хвалитися своїми досягненнями, якщо процес ще не завершений. Утримайтеся від з'ясування стосунків з друзями. Їм зараз треба ваша підтримка, а не критика. Овни, Раки і Козороги цього дня назавжди забудуть про самотність. Ви закохаєтеся по самі вуха. Почуття будуть взаємними".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Багато хто помилятиметься у своїх оцінках і виборі. Зачекайте з освідченням, підписанням договорів, зміною місця проживання. Про прийняття доленосних рішень скоро пошкодуєте.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Розраховуйте на власні сили. Не чекайте від оточуючих співчуття і доброзичливого ставлення. Не бажайте помсти. Таланитиме терплячим і мудрим.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Підвищується агресивність вуличних тварин. не провокуйте собак та котів до укусів. Вчасно щеплюйте домашніх улюбленців від сказу.

Рак (22 червня - 22 липня)

Утримуйтеся від гарячих суперечок. Збільшується кількість крадіжок. Не ходіть уночі по вулиці. Не слід думати про освідчення і шлюб. Партнер стане випробуванням для вашої нервової системи і навряд чи принесе щастя.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Не ставтеся поверхнево до завдань, які перед вами виставляє начальство. Досить виконувати роботу швидко і абияк. Вас контролюватимуть. За сумлінну працю гарно платитимуть.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Вчіться чути співрозмовника. Інакше більше втратите, ніж здобудете. Слідкуйте з тим, що говорите. Розпилюватимете свою увагу на різні боки. Цікавитиметеся, як справи в інших. В результаті самі встигнете набагато менше, ніж планували.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Середина літа озолотить ці три знаки - чиї справи раптово підуть угору

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Не варто планувати оформлення спадку та купівлю нерухомості. Важко буде домовитися з людьми, яких любите та яким довіряєте. Керівники не знаходитимуть спільної мови з підлеглими. Багатьох це спонукатиме до змін.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Люди, які закохаються цього дня, зроблять одне одному боляче. Стримуйте свої почуття. Через нерви є ризик різкого підвищення артеріального тиску. Прийміть заспокійливе.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Важко буде сподобатися комусь. Не бажано проводити презентації і влаштовувати день відкритих дверей. Гості помічатимуть ваші недоліки. На переваги мало хто зверне увагу.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Залишайтеся послідовними у вчинках і словах. Не розпорошуйте своєї уваги. Цінуйте не оригінальність ідеї, а її практичність. Вдалий день, аби купувати посуд та одяг, канцтовари та шкільні ранці.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Відкриється друге дихання. Зумієте зробити більше, ніж у попередні дні. Заробітки зростають. Зумійте мудро цим скористатися. Купуйте речі практичні, які зроблять ваше життя більш комфортним.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Своїм передчуттям довіряйте більше, ніж здатності прораховувати. Виграє той, хто діє інтуїтивно, а не за планом. Варто розпочинати ремонт. Смак і уміння майстрів приведе до гарного результату.

Тиждень з 15 по 21 липня - це період великих можливостей. На все вистачатиме сили і часу. Астрологиня назвала чотири знаки, яким гарантований успіх.

Зараз ви читаєте новину «Закохаються по самі вуха: які знаки назавжди забудуть про самотність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі