понеділок, 15 липня 2024 09:10

Середина літа озолотить ці три знаки - чиї справи раптово підуть угору

Середина літа озолотить ці три знаки - чиї справи раптово підуть угору
Менше говоріть, більше дійте. Фото: pixabay.com

15 липня частіше дивіться у дзеркало. Полюбіть своє тіло. Цього дня можна видаляти шрами і татуювання.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Не витрачайте час на підозри, - говорить астрологиня. - Якщо у чомусь сумніваєтеся, перепитайте та з'ясуйте все, перш ніж братися за справи. Долайте страх та невпевненість. Ідіть туди, де страшно. Пам'ятайте: лише сміливі мають щастя. Добре зароблятимуть водії, менеджери з продажу та бізнес-консультанти. Вкладайте більше коштів у власне авто. Менше говоріть, більше дійте. Середина літа озолотить Левів, Стрільців і Козорогів. Ваші справи раптово підуть угору. Не давайте коханим приводів для розчарувань. Доведіть їм свої почуття вчинками. Нові стосунки розчарують. Турбуватиме печія. Візьміть за звичку пити низькокалорійні кефір чи йогурт перед сном".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Літо минає, а ви ще не встигли як слід відпочити? Оберіть собі тур на кілька днів до Карпат. Навідайтеся до батьків. Їм бракує вашої уваги і теплого слова.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Стосунки з двома партнерами можуть зробити вас героєм пліток. Цього дня легко буде завагітніти. Користуйтеся презервативами і протизаплідними таблетками, якщо не плануєте вагітності.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Набридне метушня. Спиніться і озирніться навколо. Краса природи надихатиме. Трохи грошей доведеться позичити, аби зробити ремонт чи весілля для дітей. Безпідставно звинувачуєте коханих у зраді. Підозри знищать довіру, яка існує між вами.

Рак (22 червня - 22 липня)

Варто погоджуватися на нову посаду, бо заслуговуєте на підвищення. Зачекайте із будівництвом і ремонтом. На це не вистачатиме грошей. Постійно усім будете незадоволені. Навіть перестановка меблів у домі може роздратувати.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Час відкриттів і перемог. У коханих помітите нові риси. Захоплюйтеся тими, кого любите. Заробітки збільшаться, навчитеся заощаджувати.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Гарний час для знайомств. У ці дні відбуватимуться незабутні побачення. Цінуйте коханих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ідеї стильного манікюру на літо, які вам сподобаються: фото

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Поки не варто наймати сантехніків і будівельників. Навколо буде багато самовпевнених непрофесіоналів. Свою роботу виконають недобросовісно, а грошей візьмуть більше, ніж домовлялися. Не займайтеся самолікуванням. Приймайте лише ті медикаменти, які виписав лікар.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Отримаєте преміальні. Це надихатиме до ще більших звершень. Суєта швидко вимотає. Важко буде заснути без снодійних. Відмовтеся від енергетиків та кави.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Не залишайте без нагляду ввімкнену побутову техніку. Пильнуйте за гаманцем. Відмовтеся від шаурми. Ваша печінка подякує за це.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Повернуться колишні друзі. Вони підтримають і додадуть наснаги. Загартування піде на користь. Забудете про нежить і кашель.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Настав час для саморозвиток. За короткий проміжок часу вдасться вивчити іноземну мову чи навчитися керувати авто. Вчителі і тренери ставитимуть вас у приклад іншим.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Розраховувати на підтримку колег марно. Вони будуть заклопотані власними справами. Частіше обіймайте дітей. Вони заряджатимуть позитивом.

Тиждень з 15 по 21 липня - це період великих можливостей. На все вистачатиме сили і часу. Астрологиня назвала чотири знаки, яким гарантований успіх.

Зараз ви читаєте новину «Середина літа озолотить ці три знаки - чиї справи раптово підуть угору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі