вівторок, 20 серпня 2024 09:10

Будуть у шоколаді: кого кінець літа озолотить наповну

Будуть у шоколаді: кого кінець літа озолотить наповну
Гроші самі йтимуть до ваших рук. Це час переосмислення і пошуку себе. Фото: pixabay.com

20 серпня - вдалий час, аби змінювати зачіску, робити манікюр чи корекцію брів. Вам пасуватиме новий образ.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Вівторок не підходить для переїзду і переходу на нове місце роботи, - говорить астрологиня. - Не варто розпочинати операції з нерухомістю. Будівництво затягуватиметься. Вкладете заощадження у довгобуд. Не виставляйте на продаж свої речі, бо підуть за безцінь. Кохані будуть вкрай безініціативними. Не чекайте, що вони вгадають ваші бажання. Якщо хочете чогось особливого, натякніть їм про це. Тельці, Раки, Леви і Скорпіони будуть у шоколаді. Ці чотири знаки кінець літа озолотить наповну".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Гроші надходитимуть вчасно, але вам кортітиме розбагатіти. Спробуйте поєднувати кілька місць роботи водночас.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Вдалою буде зміна інтер'єру. Купуйте меблі. Хтось новий може прийти у ваше життя. Не поспішайте довіряти цим людям.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Невдоволення висловлять сусіди. Спробуйте вирішити проблемні питання з ними мирно. Взаємовиручка піде обом вам на користь.

Рак (22 червня - 22 липня)

Уникайте відряджень і мандрів. Надовго застрягнете у дорозі. Не говоріть по телефону у магазині чи на вулиці. Ваші розмови підслухають. Те, що скажете, буде використане проти вас.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Неприємності оминуть ваш дім, якщо припинете гребти проти течії. Зараз не буде попутного вітру. Тож вітрило свого корабля краще опустити, щоб перевести дух.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Цей день сприяє відпочинку. Відганяйте дурні думки. Менше часу проводьте на сайтах знайомств. Не шукайте пригод на свою голову.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Гроші самі йтимуть до ваших рук. Це час переосмислення і пошуку себе. Від рішення, яке приймете зараз, залежать наступні пів року. Добре подумайте, чого хочете насправді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Побачать світло в кінці тунелю: кого оминатимуть невдачі

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Цього дня вам зустрічатимуться професіонали своєї справи. Можна наймати на роботу нових співробітників та запрошувати до свого дому майстрів з ремонту.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Цей день не годиться для пошуку одягу і взуття. Відкладіть покупки на вихідні. Не допускайте переплати за послуги. Спробуйте знайти дешевший та більш вигідний варіант.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

До вас по допомогу йтимуть діти, батьки, сусіди. Доведеться вислуховувати, мирити і підбадьорювати. Ви будете чудовим психологом для інших, але самі часто доводитимете себе до депресивних станів. Нервові зриви спровокують безсоння. Знадобиться заспокійливе.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Все йде краще, ніж ви сподівалися. Зосередьтеся на тому, що хочете виконати досконало. Результат потішить. Вдалими будуть покупки товарів для дачі.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Уміння відсторонитися від чужих проблеми та пліток дозволить випередити колег та конкурентів. Не варто змінювати побутову техніку у домі. Можна купувати нерухомість, але не варто починати будівництво.

Протягом тижня з 19 по 25 серпня вдасться відшукати вихід з проблем, які гальмували вашу активність влітку. Астрологиня назвала чотири знаки, які притягуватимуть до себе гроші та успіх.

Зараз ви читаєте новину «Будуть у шоколаді: кого кінець літа озолотить наповну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі