понеділок, 19 серпня 2024 09:10

Побачать світло в кінці тунелю: кого оминатимуть невдачі

Побачать світло в кінці тунелю: кого оминатимуть невдачі
Друге дихання відкриється в Тельців і Риб. Фото: pixabay.com

19 серпня бажання збігатимуться із можливостями. Заробітки потішать. Варто купувати смартфони та ноутбуки.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Близькі намагатимуться вас повчати, - говорить астрологиня. - Це дратуватиме. Наберіться терпіння. Довіряйте інтуїції. Зумієте вчасно спинитися і не накоїти помилок. Не варто змінювати роботу чи професію. Діви, Терези і Скорпіони побачать світло в кінці тунелю. Ці три знаки зуміють усе, чого забажають. Вас оминатимуть проблеми та невдачі. Друге дихання відкриється в Тельців і Риб. Ви знаєте, чого хочете. Не гайте часу. Беріться за справи, які приведуть вас до успіху".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Якщо чогось не встигаєте, просіть про допомогу. Люди йтимуть вам на зустріч. Насолоджуйтеся тим, що маєте. Бережіть спокійну атмосферу в домі.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Розправляйте плечі, дихайте на повні груди. Зараз вам усе під силу. Підніме настрій улюблена музика і нова книга.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Довіртеся долі. Те, що має бути вашим, прийде до вас. Не вдалий час для відкриття власної справи. Її швидко доведеться звернути. Відкладіть ці плани до осені.

Рак (22 червня - 22 липня)

Вдасться отримати те, що раніше здавалося неможливим. До вас повернуться колишні кохані. Якщо хочете відновити стосунки, віддайте ініціативу у руки партнерів. Не шукайте половинку для своїх друзів та дітей. Вони чудово впораються з цим самі.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Не спішіть з вибором. Першим буде не той, хто зробить щось швидше, а той, хто добре обдумує кожен крок. Ігноруйте намовляння знайомих. Робіть так, як підказує розум.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Прислухайтеся до всього, що відбувається навколо. Знайомі охоче ділитимуться з вами секретами свого успіху. Стежте за тим, що і в якій кількості споживаєте. Зайву вагу важко буде скинути.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ці чотири знаки магнітом притягуватимуть до себе гроші - фінансовий гороскоп на серпень

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Розпоряджайтеся грошима економно. Частину з них доведеться віддати, аби погасити борги. Дбайте про затишок в оселі. Варто замовити хімчистку меблів.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Цей день подарує вам неймовірний шанс. Не скористаються ним тільки ледачі. Дайте собі більше часу для роздумів, але не дозволяйте, аби сумніви захмарювали вам розум і стали на перешкоді до вашого успіху.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Будете господарем ситуації. Багато чого вдаватиметься і це надихатиме. Стримуйте свій егоїзм, якщо не хочете віддалити від себе коханих. Поцікавтеся їхнім самопочуттям.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Боятиметеся помилок, тому не наважитеся на нові кроки у роботі чи бізнесі. Повірте у власні сили і з впевненістю рухайтеся вперед. Скористайтеся знижками на побутову техніку. Вдалий час, аби купити новий холодильник

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Відчуєте себе щасливчиками. Вам вдаватиметься усе. Не бійтеся братися за складні проєкти. Успіх чекає на працьовитих і терплячих. Вечір проведіть в обіймах коханих.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Доля піднесе вас до нових вершин. Довіртеся їй. Припиніть рухатися проти течії. Випадкова зустріч кардинально змінить ваші плани.

Протягом тижня з 19 по 25 серпня вдасться відшукати вихід з проблем, які гальмували вашу активність влітку. Астрологиня назвала чотири знаки, які притягуватимуть до себе гроші та успіх.

Зараз ви читаєте новину «Побачать світло в кінці тунелю: кого оминатимуть невдачі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі