четвер, 12 вересня 2024 11:47

Знову на Покровськ: Порошенко везе військовим 1800 FPV-дронів різних модифікацій, "Мавіки" і окопний РЕБ
5

Автор: Eurosolidarity.org
 

П'ятий президент Петро Порошенко везе на Покровський напрямок чергову партію техніки, яка вкрай потрібна українським військовим. 1800 FPV-дронів, "Мавіки", 15 квадроциклів для евакуації поранених, засоби окопного РЕБ та зарядні станції вже сьогодні будуть у підрозділах на Донеччині.

"Ми минулого тижня були в Покровську і зараз вирушаємо на Покровськ. Це 15 квадрациклів, вони дуже ефективно себе показують. І тому все, що змогли купити - укомплектували і терміново на Покровськ", - розповів Порошенко.

Автор: Eurosolidarity.org
 

"Ми зараз поставляємо тільки те, що дуже просять воїни, і те, що не поставляє держава або поставляє неприйнятної якості", - констатував Порошенко

Автор: Eurosolidarity.org
 

"1800 FPV-дронів, модернізованих нами. Ми поставили плату, яка змінює частоти, щоб російські РЕБи не могли зупиняти наші FPV-шки. 1800 різних FPV-шок: "вісімок", "сімок", "десяток", нічних", - перерахував пʼятий президент.

Автор: Eurosolidarity.org
 

На фронт також везуть засоби низькочастотного РЕБу. Нова антена дає можливість засобам РЕБ працювати в низькому діапазоні частот. Там, де росіяни останнім часом думали, що знайшли слабке місце в нашій системі оборони й нібито зайняли домінуючу позицію. "Він має не надто презентабельний вигляд, але це справді must have на фронті", - говорить Порошенко.

Автор: Eurosolidarity.org
 

"Ті, хто вже отримував від нас РЕБ раніше, а це десятки підрозділів, кожен доукомплектуємо ще й такою низькочастотною антеною. Усе, щоб парасолька РЕБу максимально ефективно захищала життя наших бійців", - пояснив Порошенко.

Зараз ви читаєте новину «Знову на Покровськ: Порошенко везе військовим 1800 FPV-дронів різних модифікацій, "Мавіки" і окопний РЕБ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі