вівторок, 27 серпня 2024 23:51

Спецтема: Війна Росії проти України

Медведєв зробив чергову ідіотську заяву. Тепер про Телеграм

Медведєв зробив чергову ідіотську заяву. Тепер про Телеграм
Заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв заявив, що за допомогою Telegram Кремль доносить правду пересічному українцю. Фото: Getty Images

Заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв заявив, що за допомогою соцмережі Telegram пропаганда Кремля "доносить свої матеріали до пересічного українця".

Таке Медведєв сказав на зустрічі з учасниками війни в Україні - кандидатами від партії "Единая Россия" на виборах різного рівня, цитують росЗМІ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ніяких переговорів до повного розгрому України - Медведєв вперше заістерив після початку Курської операції

"Матеріали, які ми там (у Телеграмі) публікуємо, доходять до сприйняття пересічного українця. І в нього теж починаються розумові процеси, що все дещо інакше, ніж показують у них по телевізору. Тому це очевидно політична історія. І з нею необхідно розбиратися", - заявив він.

За словами Медведєва, "наявність злочинної діяльності в Telegram не означає, що вона була схвалена засновником месенджера Павлом Дуровим".

Він заявив, що месенджером Telegram користується велика кількість росіян, зокрема і в зоні "СВО" (так російська пропаганда підміняє слово війна - Gazeta.ua).

25 серпня стало відомо, що Дурова затримали в аеропорту Парижа, коли він вийшов з приватного літака в аеропорту Ле-Бурже.

Міністерство юстиції Франції видало ордер на арешт Дурова в рамках розслідування злочинів, включаючи шахрайство, незаконний обіг наркотиків, кібербулінг, організовану злочинність та пропаганду тероризму.

Затримання засновника Telegram у Франції оголило масштабний статус застосунку для обміну повідомленнями під час війни.

Зараз ви читаєте новину «Медведєв зробив чергову ідіотську заяву. Тепер про Телеграм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі