неділя, 21 січня 2024 10:29

Атаки по Росії продовжаться - Буданов

Атаки по Росії продовжаться - Буданов
Начальник ГУР Кирило Буданов підтвердив, що атаки продовжаться попри побоювання союзників. Фото: УП

Атаки на російській території не припиняться попри побоювання західних прихильників України щодо можливої реакції Москви.

Україна саботує військову машину РФ, сказав начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-лейтенант Кирило Буданов в інтерв'ю Financial Times.

Деякі партнери України вважають, що така тактика може спровокувати більш жорстку реакцію з боку російського президента Володимира Путіна. Він навіть може атакувати ядерною зброєю.

"Ми не передбачаємо якихось кардинальних змін у найближчому майбутньому. Все, що ми робили, ми будемо робити і надалі", - сказав Буданов.

Він визнав, що цей рік буде важким для України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В російському Воронежі вибухи: йде атака дронів

"Сказати, що все добре - це неправда. Сказати, що це катастрофа - теж неправда", - сказав глава ГУР у відповідь на питання про контрнаступ.

Але він прогнозує, що Україні все ще вдасться стримувати окупантів.

"Ми вже довели, що вся легенда про могутність Росії - це мильна бульбашка", - підсумував Буданов.

За словами Буданова, вторинна мета запуску безпілотників - психологічна. Вона потрібна, щоб посіяти занепокоєння серед населення і порушити нормальні економічні процеси всередині РФ.

Зараз ви читаєте новину «Атаки по Росії продовжаться - Буданов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі