вівторок, 26 жовтня 2010 13:23

Американець залив собі в очі сині і зелені чорнила (ФОТО)
9

Людина, яка може похвалитися тим, що 98 відсотків її тіла вкрито татуюванням, днями побила свій власний рекорд. Метт Гоун, відомий у всьому світі як "Людина-Шахова дошка", залив чорнило ще й собі в очі.

Небезпечну процедуру Метт виконав сам. Він ввів синє і зелене чорнило у власні очні яблука. Лікарі попередили, що ін'єкція чорнил в очі може призвести до сліпоти або занести серйозну інфекцію. Але Метт, який проживає в містечку Портленд в штаті Орегон, стверджує, що його це не хвилює.

Своє перше татуювання він зробив 22 року тому, і відтоді продовжує покривати своє тіло малюнками, щоб приховати природжені дефекти, що виникли через те, що деякі його м'язи розвивалися неправильно, повідомляє Splashnews.

"Перед тим, як зробити ін'єкцію собі в очі, я провів пробні випробування, і вони пройшли успішно, - розповів Метт. - Я повинен був ризикнути. Я ризикував вже багато разів до цього. Я не божевільний. Я тренувався. У мене великий досвід. Я вибираю різні кольори, тому що мені подобається міняти себе через мої вроджені дефекти".

Экспресс газета

Зараз ви читаєте новину «Американець залив собі в очі сині і зелені чорнила (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі