пʼятниця, 25 червня 2021 17:48

Які сюрпризи приготував останній тиждень червня - астрологиня

Які сюрпризи приготував останній тиждень червня - астрологиня
Цікавих фінансових пропозицій буде мало. Куплені товари не задовольнять своєю якістю. Фото: pixabay.com

Складний період позаду, можна зітхнути з полегшенням. Не йдіть на фінансовий ризик, уникайте банківських переказів та кредитів в останній тиждень червня. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"У вас обмежена кількість грошей, можливостей їх вдало використати теж небагато, - говорить астрологиня. – Овнам і Стрільцям не слід проводити переговори з фінансових питань. Терезам і Рибам коштів вистачатиме лише на щоденні витрати. Цікавих фінансових пропозицій буде мало. Куплені товари не задовольнять якістю. Зате в особистому житті пощастить багатьом. Завоювати серце коханих буде просто. Залишайтеся собою, освідчуйтеся, даруйте квіти й приємні дрібнички. Це вдалий час для шлюбу і заручин. Червень наостанок підготував сюрпризи для Близнюків і Скорпіонів. Вам запропонують нове місце роботи, запросять на цікаві курси та майстер-класи".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Можливі проблеми в інтимній сфері. Не поспішайте до аптеки. Менше нервуйтеся і пристрасть повернеться.

Телець (21 квітня – 20 травня)

По малину і чорницю до лісу ідіть у високих гумових чоботах. Це вбереже від укусів змій.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Пропонувати руку і серце коханим краще у вівторок. Це період вдалих шлюбів. Відмовтеся від магазинного морозива. Приготуйте його власноруч.

Рак (22 червня – 22 липня)

Марно намагатися завоювати чуже серце. Кохані будуть непідступними. Звичну вечерю замініть на фруктовий салат. Пийте йогурт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на вихідні: у чиє серце постукає кохання

Лев (23 липня – 23 серпня)

Годі згадувати коханим старі образи. Миріться самотужки й не розповідайте про сварку батькам. Майте під рукою вушні каплі. Нагадає про себе отит.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Викиньте з дому пошкоджену кухонну техніку, щоб уникнути ураження струмом. Готуйте на вечерю спаржу і кабачки. Варто сіяти пізню кукурудзу. Восени врожай буде кращим, ніж влітку.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Відмовтеся від пригод на стороні. Повернути коханих після зради навряд чи вдасться. Не налягайте на піцу і чипси. Насолоджуйтеся молочними коктейлями.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Шукати щастя на заробітках марно. Розлука з коханими зруйнує шлюб. Добре вродить малина і шовковиця. На торгівлі ягодами цього року зумієте гарно заробити.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Усе залежить від того, як проведете цей тиждень. Якщо лежатимете на дивані, наступні 5 місяців доведеться викручуватися на заробленому раніше. Хто з головою порине в роботу, збиратиме гарні врожаї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Астрологиня назвала найуразливіші частини тіла – медичний прогноз на 25 червня

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Таланитиме тим, хто вміє швидко змінювати плани й не жалкує про невдачі. Уникайте сварок із сусідами. Помиритися буде важко, вони можуть дошкуляти.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Грошей у кишені стане більше, якщо навчитеся відстоювати свої фінансові інтереси. Дошкулятиме кровоточивість ясен. Замініть пасту, купіть м'якшу зубну щітку.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Потреби перевищуватимуть заробітки. Уникайте кредитів. Великі покупки стануть тягарем. Придбані авто чи квартиру потім важко буде перепродати.

Астрологиня здивувала гороскопом на липень. Цей прогноз повинен знати кожен знак зодіаку.

Зараз ви читаєте новину «Які сюрпризи приготував останній тиждень червня - астрологиня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі