понеділок, 21 вересня 2009 18:23

300 людей перекинулися в поїзді (ФОТО)

У Румунії, поблизу міста Крайова, зійшов з рейок пасажирський поїзд, що прямував з Бухаресту в Тімішоару. В результаті аварії 15 пасажирів поїзда отримали травми, всього в поїзді знаходилося більше 300 осіб.

Посилаючись на румунські ЗМІ, болгарський інтернет-портал The Sofia Echo уточнює, що аварія сталась близько 2:30 ранку 21 вересня за місцевим часом. За даними порталу, поїзд, навпаки, виходив з Тімішоари до Бухаресту, а всі постраждалі під час аварії отримали легкі травми, і госпіталізація їм не була потрібна.

За словами міністра транспорту Румунії Раду Берсеану, який побував на місці аварії, попередні дані указують на те, що залізничне полотно було навмисно пошкоджене. Берсеану заявив, що хтось ослабив болти, що скріпляють рейки, і відмітив, що зловмисник діяв із знанням справи.

Слідство підозрює, що подію міг влаштувати колишній співробітник державної компанії "Румунські залізниці" (CFR), що живе неподалеку: незадовго до події його понизили на посаді. За оцінкою Берсеану, збиток від аварії склав близько п"яти мільйонів євро, повідомляє Lenta.ru.

Фото Reuters

Зараз ви читаєте новину «300 людей перекинулися в поїзді (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі