пʼятниця, 31 березня 2017 12:28

Завод Порошенка декомунізували

Завод Порошенка декомунізували
Завод "Ленінська Кузня" перейменували на "Завод "Кузня на Рибальському". Фото: DreamKyiv

Київське підприємство "Завод "Ленінська кузня" перейменували на "Завод "Кузня на Рибальському", згідно із законом про декомунізацію.

Таке рішення ухвалили на зборах акціонерів 30 березня, повідомляє прес-служба заводу.

"На річних загальних зборах акціонерів публічного акціонерного товариства "Завод "Ленінська Кузня", які відбулися 30 березня 2017 року, акціонери товариства ухвалили рішення про перейменування товариства з ПАТ "Завод "Ленінська Кузня" на ПрАТ "Завод "Кузня на Рибальському", - йдеться у повідомленні.

Перейменований судноремонтний завод є одним з найстаріших підприємств столиці. Кінцевим бенефіціаром підприємства є президент Петро Порошенко, а також перший заступник голови парламентської фракції БПП Ігор Кононенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мікрорайон зведуть у промзоні

У квітня 2016 року "Ленінська кузня" оголосила конкурс на нову назву через декомунізацію. Пропозиції нової назви мали надсилати на електронну адресу підприємства.

Завод приватизували 1995 року. Основний акціонер - компанія "Недиверсифікований корпоративний інвестфонд "Прайм Ессетс Капітал (раніше - "Фонд Петра Порошенка").

Зараз ви читаєте новину «Завод Порошенка декомунізували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі