неділя, 27 березня 2022 22:08

В окупованій частині Ірпеня 50 людей вийшли на зв'язок

В окупованій частині Ірпеня 50 людей вийшли на зв'язок
Міський голова розповів про ситуацію в Ірпені, та повідомив, що 50 мешканців вийшли на зв'язок. Фото: facebook.com/markushinoleksa

В Ірпені вдалося вийти на зв'язок з 50 людьми, що перебувають на окупованій частині міста.

Про це повідомив міський голова Олександр Маркушин на своїй сторінці в Facebook.

Люди перебували на території одного із житлових комплексів. Евакуювати жителів не вдалося, почались обстріли російських військових і люди були вимушені повернутися до укриття.

За словами мера міста, це була не остання спроба і мешканці будуть звільнені. Також, Маркушин повідомив, що сьогодні вдалося вивезти з міста три сім'ї з маленькими дітьми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти продовжують обстрілювати Київщину, прокуратура почала розслідування

"У місті тривають бої, але наші захисники тримають оборону, відбивають наступ і, навіть, ідуть в контратаку. Паралельно ми проводимо адресну евакуацію" - зазначив міський голова у своєму повідомленні.

Місто Ірпінь у передмісті Києва, яке російські терористи нищать кілька тижнів підряд, показали з висоти пташиного польоту. 80% Ірпені звільнили від окупантів, повідомили в МВС.

Підпишіться на наш канал в Telegram. Інформуємо про ситуацію в країні

Зараз ви читаєте новину «В окупованій частині Ірпеня 50 людей вийшли на зв'язок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі