неділя, 27 березня 2022 12:35

Окупанти продовжують обстрілювати Київщину, прокуратура почала розслідування

Окупанти продовжують обстрілювати Київщину, прокуратура почала розслідування
Росіяни продовжують обстріли у Київській області. Фото: espreso

Окупанти продовжують обстрілювати Київщину.

Прокуратура розпочала розслідування за фактами порушення росіянами законів та звичаїв війни. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

"Окупаційні війська продовжують обстріли населених пунктів Київської області. 26 березня в місті Ірпінь внаслідок обстрілів поранено двоє мирних громадян. Від отриманих напередодні травм через мінометний обстріл у медичному закладі померла 74-річна жінка.

Також стало відомо про вбивство військовими РФ колишньої виховательки дитячого садочка в місті Ірпінь та її чоловіка. У Бучі зі стрілецької зброї вбили місцевого мешканця", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Морські піхотинці показали ефектне відео як знищували ворожі танки

Окупанти продовжують руйнувати цивільну інфраструктуру населених пунктів.

У Броварському районі військовослужбовці збройних сил РФ відкрили вогонь по учбовим закладам та приватним будинкам.

На Київщині понад шість автомобільних напрямків залишаються найнебезпечнішими. В першу чергу це Житомирська траса, Буча – Ірпінь – Гостомель.

Також Немішаєве, Дитрівська громада, Макарівська громада, північ Вишгородського району, території деяких населених пунктів Баришівської, Калитянської, Великодимерської громад, повідомляє голова Київської обласної військової адміністрації Олександр Павлюк.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти продовжують обстрілювати Київщину, прокуратура почала розслідування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі