вівторок, 09 лютого 2021 16:39

У Зеленського та Кличка не поділили розчищені дороги

У Зеленського та Кличка не поділили розчищені дороги
В Офісі президента заявили, що дороги в Києві чистили вони. Фото: Анатолій Сірик, Олена Худякова - "Укрінформ"

У ніч на 9 лютого силами Укравтодору розчистили близько 50 км основних магістралей Києва. До роботи залучили техніку, яка працює на дорогах державного значення в Київській області.

Про це у Facebook повідомив заступник керівника Офіса президента Кирило Тимошенко.

"Уночі разом з головою Укравтодору Олександром Кубраковим ухвалили рішення простягти Києву руку допомоги з подолання снігової негоди. Адже для нас комфорт містян – найголовніше", - написав Тимошенко.

Що місту допомагали долати наслідки заметілі, у мерії не знали, заявив заступник голови КМДА Олександр Густєлєв у Facebook.

"Був не в курсі, що нам, виявляється, "допомагали". А от на замети в Київській області автомобілісти скаржилися і вчора, і сьогодні. Добре, коли є професіонали хоч у чомусь. Наприклад, у PR, при цьому компрометуючи керівництво вищого рангу", - написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зимовий апокаліпсис: підбірка небезпечних аварій на столичних дорогах

Негода в Києві, як і по всій Україні, вирує 2-й день поспіль. Визволяти транспорт зі снігових пасток у Києві допомагають бронетранспортери. Військову техніку для рятувальних заходів залучила поліція столиці.

Зараз ви читаєте новину «У Зеленського та Кличка не поділили розчищені дороги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі