вівторок, 12 січня 2016 11:54

У Києві розпочався конкурс проектів благоустрою Бабиного Яру

Автор: Wikipedia
 

Канадський благодійний фонд "Українсько-єврейська зустріч" оголосив архітектурний конкурс ідей комплексного благоустрою Бабиного Яру.

Конкурс відбудеться в один тур, до участі організатори запрошують архітекторів, ландшафтних дизайнерів і дизайнерів міського середовища, а також авторські колективи на чолі з архітектором, які мають право на проектування.

Метою конкурсу є створити сучасний, цілісний, публічний меморіальний комплекс, інтегрований у структуру міста за допомогою ландшафтного дизайну.

Журі складатиметься з українських та міжнародних експертів.

Автори семи найкращих проектів будуть нагороджені преміями: $17 000, $12 000, $7 000 та чотири премії по $3 000 кожна. Кінцевий термін реєстрації учасників — 31 березня, кінцевий термін подачі проектів — 22 травня. Детальна інформація про конкурс розміщена на його сайті.

Конкурс відбуватиметься за підтримки проекту за підтримки Міжнародної спілки архітекторів та Департаменту містобудування КМДА.

Зараз ви читаєте новину «У Києві розпочався конкурс проектів благоустрою Бабиного Яру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі