середа, 31 березня 2021 12:39

У Києві можуть посилити карантин: назвали умову

У Києві можуть посилити карантин: назвали умову
Влада Києва заявила про посилення карантину у п'ятницю. Фото: pixabay.com

У Києві планують посилити карантин, якщо Національна академія медичних наук не надасть додаткові ліжка для хворих на коронавірус.

Про це заявив голова Держпродспоживслужби Києва Олег Рубан.

За його словами, ситуація з Covid у столиці критична. Тож карантинні обмеження можуть посилити на всіх рівнях.

"Якщо Національна академія медичних наук не надасть 500 ліжок, як обговорювалось, то в п'ятницю (2 квітня. - Gazeta.ua) ухвалюватимуть рішення щодо посилення карантину", - сказав Рубан в ефірі телеканалу "Україна 24".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали головних порушників карантину в Києві

Серед можливих заборон - робота дитсадків, навчання молодших класів у школах і робота громадського транспорту.

"Що стосується транспорту, то можна сказати, що Укртрансбезпека ігнорує обов'язки з контролю транспорту. Виявляються численні порушення правил", - додав чиновник.

Мер Києва Віталій Кличко скаржиться, що місту не виділили ліжок у відомчих медзакладах для хворих на коронавірус. За його словами, міська влада неодноразово зверталася до МОЗ та уряду.

У Києві не планують дозволяти роботу літніх майданчиків біля закладів харчування через дію жорсткого карантину. Традиційного старту "сезону терас" в столиці 1 квітня не відбудеться.

Зараз ви читаєте новину «У Києві можуть посилити карантин: назвали умову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі