середа, 31 серпня 2022 12:39

Спецтема: Війна Росії проти України

"Перемогти чи понюхати?" – снайперка кинула виклик співачці, яка збирає гроші на заставу для чоловіка-наркоторговця
1

Українська снайперка Євгенія Емеральд з позивним "Жанна д'Арк" кинула виклик співачці Інні Вороновій. Та збирає 4 млн грн на заставу для свого затриманого за наркоторгівлю чоловіка Юрія Чернецького.

А Євгенія служить у полку спецпризначення Нацполіції "Сафарі". Вона оголосила збір такої ж суми на потреби ЗСУ. Про це йдеться в Instagram снайперки.

"Перемогти або понюхати?" – пише Емеральд.

Українська снайперка Євгенія Емеральд із позивним Жанна д’Арк кинула виклик співачці Інні Вороновій
Фото: instagram.com/emerald.evgeniya

За її словами, ЗСУ мають багато потреб, на які можна використати ці кошти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 85-річний сумчанин пожертвував на допомогу ЗСУ майже півтора млн грн: відео

На фронті критично бракує автівок, екіпірування, постійно потрібні гроші на реабілітацію поранених, маскувальні сітки, приціли тощо.

"У той час, як ми рятуємо країну від окупантів, хтось рятує наркодилера від тюрми. Найбільше дивує, що є люди, які справді перераховують гроші на Чернецького. Гей, може б ви змінили пріоритети й докинули нам на пікапи, броніки й тепловізори?" – пише Емеральд.

23 серпня на Хрещатику в Києві поліція затримала Юрія Чернецького за торгівлю кокаїном. Під час обшуку в нього в кишенях знайшли 23 згортки кокаїну. А вдома в чоловіка виявили набої, пакунки для фасування наркотиків і ваги.

Це вже не перше затримання Чернецького. 2020 року його підозрювали в аналогічному злочині. Тоді чоловік вийшов на волю під заставу у 2 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «"Перемогти чи понюхати?" – снайперка кинула виклик співачці, яка збирає гроші на заставу для чоловіка-наркоторговця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі