неділя, 17 вересня 2023 03:05

Збиває мух з пантелику: дієвий трюк з водою віджене їх від будинку

Збиває мух з пантелику: дієвий трюк з водою віджене їх від будинку
Мухи втечуть від будинку, якщо спробувати лайфхак з водою Фото: pixabay

Щоб позбавитися мух у будинку, застосуйте один незвичайний трюк з водою.

Цей метод часто використовують у закладах у південній частині США. Лайфхак може здатися дивним, але має подіяти, пише Express.

Наповніть прозорий поліетиленовий пакет водою. Зав'яжіть на вузол. Або використовуйте тару із зіп-застібкою. Повішайте на ручку дверей або в іншому місці, де часто літають мухи. Для кращого ефекту можна помістити всередину монети або шматочки фольги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як позбутися мух в оселі: дієві народні методи

Цей незвичайний прийом відлякує мух через їхній механізм зору. Такий трюк заломлює світла. В результаті "складні" очі мух спантеличені й не летять у будинок.

Влітку проблема з комахами у будинку загострюється. Ви можете купувати магазинні репеленти або робити пастки для мух своїми руками, проте легше запобігти появі небажаних крилатих.

Щоб на кухні не було мух, дотримуйтесь шести простих правил. Перше - тримайте відро для сміття подалі від прямих сонячних променів.

Зараз ви читаєте новину «Збиває мух з пантелику: дієвий трюк з водою віджене їх від будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі