субота, 01 лютого 2020 09:51

В Україні виявлятимуть коронавірус за власною системою - РНБО

В Україні виявлятимуть коронавірус за власною системою - РНБО
Як тільки в Україні з'явиться якась ситуація, яка вимагатиме реакції, то влада зможе вжити необхідні заходи моментально Фото: Delo.ua

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов повідомив, що в Україні розробляють власну систему для тестування на наявність у людини коронавірусу.

Китай передав необхідні дані для того, аби всі хто має бажання могли займатися розробкою власних систем, сказав Данілов в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера".

"Наша власна система буде в найближчий час", - сказав секретар РНБО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо чи прийде в Україну коронавірус

Як тільки в Україні з'явиться якась ситуація, яка вимагатиме реакції, то влада зможе вжити необхідні заходи моментально.

У грудні в китайському місті Ухань був зареєстрований спалах пневмонії. Пізніше з'ясувалося, що причиною захворювання став раніше невідомий вид коронавірусу. Кількість смертей від коронавірусу на материковому Китаї зросла до 259 випадків. Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила надзвичайну ситуацію у зв'язку з розповсюдженням вірусу за межами Китаю.

Зараз ви читаєте новину «В Україні виявлятимуть коронавірус за власною системою - РНБО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі