понеділок, 03 лютого 2020 09:53

У 20 евакуйованих у Францію людей знайшли симптоми коронавірусу

У 20 евакуйованих у Францію людей знайшли симптоми коронавірусу
Раніше у Франції зафіксували 6 випадків зараження коронавірусом. Фото:static.ukrinform.com

У 20 людей у Франції, яких евакуювали з китайського міста Ухань, виявили симптоми легеневої хвороби, спричиненої коронавірусом нового типу.

Найближчим часом ці пацієнти пройдуть медичне обстеження, серед хворих є як французи, так і громадяни інших країн, повідомила міністр охорони здоров'я Франції Аньєс Бюзен.

2 лютого на військовому аеродромі Істр приземлився другий літак із евакуйованими з Китаю французами. На борту перебували 250 пасажирів, у тому числі 64 громадянина Франції та жителі інших європейських країн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кількість померлих від коронавірусу невпинно зростає

Раніше у Франції зафіксували 6 випадків зараження коронавірусом.

За останню добу в китайській провінції Хубей було 56 випадків смерті від пневмонії, яку викликав новий тип коронавірусу.

Станом на неділю, 2 лютого, у світі зареєстрували 14 568 випадків захворювання, які підтверджує лабораторія. Також у світі підтвердили 305 смертей через коронавірус.

За межами материкового Китаю зареєстрували 30 підтверджених випадків нової пневмонії: 13 — у Гонконзі, 7 — у Макао, 10 — на Тайвані.

Ще понад 140 підтверджених випадків інфікування коронавірусом зареєстрували в інших країнах світу.

Мешканці Китаю зіткнулися з расизмом через паніку, викликану спалахом коронавірусу. Більшість ресторанів Південної Кореї, Японії, Гонконгу та В'єтнаму відмовилися обслуговувати відвідувачів із Китаю, а в Індонезії їх просили виселитися з готелю.

Зараз ви читаєте новину «У 20 евакуйованих у Францію людей знайшли симптоми коронавірусу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі