субота, 01 червня 2024 18:00

П'ять продуктів для прискорення метаболізму: будете худнути на очах

П'ять продуктів для прискорення метаболізму: будете худнути на очах
Влітку додавайте більше зелені в салат, щоб налагодити роботу метаболізму. Фото: Pinterest

Більшість жінок хочуть мати струнку фігуру. Перед початком теплого сезону представниці прекрасної статі записуються в спортзал і обмежують себе в їжі. Варто пам'ятати, що голодування - не запорука красивого тіла. Радикальні методи можуть дати лише тимчасовий результат, а тривалий ефект залежить від вашого способу життя.

Gazeta.ua пропонує переглянути п'ять продуктів, які варто додати до раціону, щоб прискорити метаболізм і покращими самопочуття.

Кава

Кофеїн не лише пришвидшує метаболізм, а й сприяє спалюванню жиру. Денна норма кави для дорослої людини - 3-4 чашки. Перед вживанням проконсультуйтесь з лікарем.

Зелений чай

Напій містить антиоксиданти, які допомагають схуднути та очистити організм. Не варто пити зелений чай перед сном, оскільки він додає бадьорості та впливає на артеріальний тиск.

Яблука

Дають відчуття ситості протягом дня. Пам'ятайте, що яблука краще вживати в першій половині дня або натщесерце.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки води треба випивати за день: проста формула

Зелень

Шпинат, капуста та інші зелені овочі містять залізо, магній і вітаміни групи В. Саме ці компоненти підтримують здоровий метаболізм і сприяють схудненню.

Білок

Йдеться про яйця, рибу, пісне м'ясо та бобові. Ці продукти можна комбінувати у різних стравах.

Здоровий і збалансований сніданок вранці може принести величезну користь вашому здоров'ю. Це тому, що сніданок - це більше, ніж їжа. Це каталізатор, який запускає ваш метаболізм і підтримує здоров'я тіла та розуму. Пропуск сніданку призводить до втрати важливих поживних речовин. Тому важливо розуміти потенційну шкоду від пропуску сніданку для вашого організму. Дієтологи розповіли, що станеться з вашим тілом, якщо ви будете систематично пропускати сніданок.

Зараз ви читаєте новину «П'ять продуктів для прискорення метаболізму: будете худнути на очах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі