середа, 31 січня 2024 13:53

Назвали популярний продукт, який заважає схуднути в талії

Назвали популярний продукт, який заважає схуднути в талії
Дієтологи визначили продукт, від якого важко позбутись жиру на животі Фото: pinterest

Позбавитись жиру на животі можна, якщо виключити з раціону деякі продукти, які містять певний білок.

Дієтологи Таммі Шеймс і Ліссі Лакатос вважають, що є певні продукти, які є найгіршими для організму, якщо ви хочете позбутися від жиру на животі, пише eatthis.

Який білок найшкідливіший для жиру на животі

Ви будете здивовані, але найгірший білок для спалювання жиру на животі, як вважають дієтологи, — це сир. Хоча він є чудовим джерелом білка та кальцію, він дуже шкідливий, якщо ви хочете схуднути.

Більшість калорій у сирі походить із жиру, а не з білка. Навіть невелика порція сиру може швидко збільшити калорії.

Люди зазвичай занадто щедро використовують сир як добавку, подібно до того, як вони використовують соус або приправу. Ця звичка, на жаль, призводить до зайвих небажаних кілограмів.

"Більшість людей додають сир у свої вже висококалорійні гамбургери, м'ясну лазанью, макарони та салати", - кажуть фахівці.

Яка є здорова білкова альтернатива сиру

Адже білок необхідний для схуднення. Він насичує та забезпечує відчуття ситості після їди, підтримує стабільний рівень цукру в крові, що допомагає вам уникнути енергетичних збоїв, які призводять до нездорової тяги до їжі. Крім того, він допомагає будувати та відновлювати м'язову тканину для сили та швидкого метаболізму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 напоїв, яких слід уникати, щоб скинути жир на животі

Але попри те, що він корисний для схуднення, якщо ви споживаєте білок, який містить жир або цукор, він швидко накопичує калорії, "що може сприяти збільшенню ваги, і це може викликати запалення в організмі, що ускладнює втрату ваги".

Чим можна замінити сир

Нежирним або знежиреним сиром. Коли з сиру знежирюється частина або весь жир, калорійність зменшується, а білка зазвичай збільшується, пояснюють дієтологи.

Тому знежирений або нежирний сир є потрібним білковим вибором для схуднення.

Коли йдеться про схуднення, багато вважають, що зелений чай сприяє цьому процесу. Але варто спробувати випити білий чай. Це допоможе вам скинути жир на животі, а також матиме позитивний вплив на здоров'я всього організму.

Білий чай містить менше кофеїну, ніж зелений або чорний чай, але він все ще присутній у його складі, тому пам'ятайте, що не треба пити його незадовго до сну, оскільки це може порушити ваш сон.

Зараз ви читаєте новину «Назвали популярний продукт, який заважає схуднути в талії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі