субота, 03 вересня 2022 17:25

Як отримати шалений оргазм: топ 5 іграшок для неї

Тема жіночого оргазму завжди актуальна, і як чудово, що зараз вона не є табуйованою. Але довкола неї виникло чимало міфів, як от види оргазмів, мультиоргазми, та пошук точки G. Їх розвінчування – справа фахівців, а про те, як допомогти досягти оргазму за допомогою інтимних іграшок діляться консультанти найбільшого в Україні секс-шопу 69.ТOYS.

 

Вібратори: як подолати всеосяжний контроль

Фахівці-сексологи розповідають, що жінкам легше досягти оргазму на самоті, під час мастурбації, ніж під час сексу з партнером. Це через те, що жінкам притаманно контролювати геть усе і їм важко розслабитись та повністю довіритись партнеру. Отримати оргазм на самоті допоможуть класичні вібратори. Вони є різних типів та форм, виконані у різних розмірах та матеріалах. Підібравши потрібний девайс жінки можуть досягати неземної насолоди буквально за кілька хвилин. А навчивши партнера користуватись такою іграшкою, довіритись та отримати оргазм вдвох буде значно легше. Хай і не під час класичного сексу.

Вуманайзери: на самоті та в парі

Вуманазйери – безконтактні кліторальні пристрої, які за допомогою ніжної масажної або вакуумної стимуляції допоможуть отримати оргазм. Зараз ці пристрої неймовірно популярні, й щодня все більше завойовують прихильність жінок. Дуже прості у використанні, мають чимало режимів стимуляції клітора. Їх можна використовувати на самоті, як прелюдію і навіть під час класичного сексу для додаткової стимуляції. Виготовлені з високоякісного, часто водонепроникного силікону, але потребують використання лубрикантів.

Вібромасажери: насолода лише для неї

Якщо просто – це вібратор для клітора. Працює пристрій за рахунок головки, яка обертається довкола своєї осі й має різні типи вібрації. Прихильниці цієї іграшки запевняють, що оргазм від її використання неймовріний, а спосіб застосування значно ширший ніж у інструкції. Адже вібромасажери можна використовувати не лише для стимуляції клітора, а й для інших чутливих зон, до прикладу сосків. Ну а використовувати його можна як завгодно – на самоті, під час класичного сексу, або як прелюдію.

Вагінальні кульки: для здоров'я

Чомусь жінки обходять стороною цю секс-іграку, а дарма. Адже вона не лише для задоволення, а й для здоров'я. За допомогою кульок можна виконувати вправи Кегеля, які тренують та зміцнюють м'язи тазового дна, й допомагають тримати їх у тонусі. Найчастіше такі вправи рекомендують виконувати після пологів, операцій на органах черевної порожнини при слабких м'язах живота тощо. Зокрема кульки стимулюють й оргазм. Можуть бути класичними, виконані з різних матеріалів, та з додатковою функцією вібрації.
Анальні проблки: для тих, хто любить експерименти

Іграшка, яка потребує підготовки перед застосуванням та терпіння. Але вміле використання анальних проборок дарує додаткові гострі відчуття. Вони бувають різних форм та розмірів, з різних матеріалів, з функцією вібрації та без неї. Для новачків та для користувачів з досвідом.

А підібрати іграшки саме для вас допоможуть у магазині 69.TOYS – найбільшому онлайн магазині в Україні. Консультанти анонімно дадуть відповіді на усі ваші питання, і також анонімно відправлять ваше замовлення. На іграшки діє гарнатія, а для постійних клієнтів бонуси та акції.

Зараз ви читаєте новину «Як отримати шалений оргазм: топ 5 іграшок для неї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі