четвер, 06 серпня 2009 16:42

Парасковія Антонюк лікує туберкульоз порошком із комах

Автор: фото: Ольга МАКСИМ’ЯК
  Фітотерапевт Парасковія Антонюк із Луцька винайшла і запатентувала рецепт трав’яних крапель від гаймориту. Аби одужати, потрібно дві баночки ліків
Фітотерапевт Парасковія Антонюк із Луцька винайшла і запатентувала рецепт трав’яних крапель від гаймориту. Аби одужати, потрібно дві баночки ліків

Фітотерапевт 81-річна Парасковія Антонюк з Луцька ніколи не зверталася до лікарів, медичної картки не має. Досі вишиває й читає без окулярів. 33 роки керувала міською аптекою N3, вона провізор вищої категорії. Нині тут аптека-музей.

Волосся жінки має золотистий відтінок.

— Чим миєте голову? — цікавлюся.

— Яєчним жовтком і відваром лушпиння жовтої цибулі, — ділиться Парасковія Купріянівна. — Лушпиння заливаю водою, варю години зо 2. Мию голову у відварі без шампуню й мила, а далі намащую волосся жовтком і не змиваю.

Парасковія Антонюк недуги лікує за допомогою народної медицини. Від туберкульозу радить вовчків.

— Їх ще називають медведками, — пояснює. — Вовчків ловлять, сушать, розтирають у ступці або в кам"яній чашці. Порошок дозують: дітям до 8 років — три чайні ложки, з восьми до 16 — три десертні ложки, дорослим — три столові ложки на раз, приймати із сиропом, варенням чи медом. Запити водою.

Загалом треба з"їсти 18 ложок порошку з вовчків. Це стародавній китайський рецепт.

— Якось до мене зателефонував знайомий і каже, що чоловік його сестри лежить у тубдиспансері, — продовжує Парасковія Купріянівна. — Його вже вважали безнадійним хворим. Я дала їм цей рецепт. Жінка потайки підсипала вовчків чоловікові у варення. Він навіть і не підозрював, що їсть комах. За кілька днів, після отримання результатів аналізів, всі лікарі почали цікавитися, що той приймав, адже чоловік став здоровим.

На пенсії Парасковія Антонюк працювала завідувачем санітарної частини військової частини й оператором газового котла.

Жінка потайки підсипала вовчків чоловікові у варення

— Приходжу в кочегарку зимою, а там напарниця в сльозах. У неї на вульгарну пухирчатку занедужала сваха, обсипало все тіло. Лікували гормональними препаратами. У результаті жінка перестала рухати ногами й руками. Як безнадійну хвору її виписали додому. Що ж відбулося в організмі? Коркова доля наднирників виробляє натуральний гідрокортизон, який регулює в організмі солевий обіг. Якщо він у нормі, людина нічого не відчуває. Якщо не вистачає — солі осідають спочатку в нирках, жовчному міхурі, а потім у хребті та суглобах. Якщо його дуже багато, то солі розчиняються. У диспансері жінці давали три види гормональних препаратів. Кожна таблетка в 40 разів сильніша від натурального гідрокортизону. Це все одно, що її скелет багато разів заливати водою і варити. Варили і виливали доти, доки із нього нічого не залишиться. Так і кістки в цієї хворої розчинялися і виводилися з організму.

Фітотерапевт порадила родичам зробити для хворої відвар польового хвоща. Він збуджує коркову долю наднирників і сприяє виробництву гідрокортизону.

— Як попила жінка того хвоща, то приходить її син, обіймає мене, цілує. Мама, каже, трішки повернула плечем і на одній нозі пальці зігнула. Кажу, все — ходитиме. Розповіла, як далі лікувати. Жодних медикаментів. Кістки, що розчинилися, треба поповнити кістками. Замовила в магазині для них 30-кілограмовий ящик мойви. Потрібно накласти повну літрову каструльку і розварити. Мати перед кожним споживанням їжі повинна третину цього з"їсти. Тітка Ірина почала вживати цей навар 15 січня, а вже до 22 квітня зуміла поприбирати в хаті, напекти пасок. І хоч мала понад 60 років, прожила ще 21 рік.

Парасковія Купріянівна лікує отруєння.

— Офіцер зі своєю подругою з"їли кремову квіточку з короваю на весіллі одну на двох. Наступного дня не міг вийти з туалету. Зробила міцний розчин марганцівки. Літр розділила навпіл. Одну частину офіцер випив, а другу використали для очисної клізми. На другий день був абсолютно здоровим. Його ж подругу лікували медикаментозно. Дівчина на все життя лишилася інвалідом.

Для лікування бронхіту Парасковія Купріянівна робить збір із щонайменше 40 трав. Їх допомагають збирати доньки-медики.

Понад 10 років тому Парасковія Антонюк винайшла рецепт трав"яних крапель від гаймориту. Винахід запатентувала. Складові не розголошує. Продає краплі вдома. На курс потрібно дві баночки.

Біль у серці гамує калина з медом

Для лікування стенокардії фітотерапевт Парасковія Антонюк радить 100 мл соку алое змішати зі 300 г меду, 100 г подрібнених волоських горіхів, соком із двох лимонів.  Вживати по 1 ст. ложці тричі на день за 30 хв. до їжі упродовж двох місяців.

При панкреатиті 1 ст. ложку квітів календули або 30 крапель спиртової настоянки календули заливають склянкою окропу й проціджують. Пити треба по 1/3 скл. тричі на день за 30 хв. до їжі протягом двох місяців.

Для лікування гіпертонії й болю в серці фармацевт змішує 1 кг пропущеної через м"ясорубку калини, 1 кг меду, 0,5 л коньяку. Суміш ставить у темну шафу на місяць. Потім зберігає в холодильнику. Слід вживати по 1 ст. ложці тричі на день під час їжі. Суміш вирівнює тиск, виводить камені й пісок із нирок.

Для ліків від старечого склерозу Парасковія Купріянівна заливає 200 г кори горобини 0,5 л води і 2 год. варить на водяній бані. Вживати треба по 1 ст. ложці тричі на день до їжі упродовж двох місяців.

Крем для рук від ревматизму фітотерапевт готує із 200 г солі, 100 г порошку гірчиці,  гасу. Суміш за густиною має бути, як сметана.

При сечокам"яній хворобі п"ють яблучний сік

Фітотерапевт Парасковія Антонюк із Луцька лікує сечокам"яну хворобу дієтою.

— За день до неї не можна їсти нічого твердого, навіть хліба, — застерігає. — Харчуватися кашами. Наступні три дні нічого не їсти й не пити, окрім живого яблучного соку (фрешу. — "ГПУ").

О 8.00 потрібно випити 200 мл соку, а через кожні 2 год. до 20.00 — по 400 мл.

— Якщо упродовж дня людина не сходила в туалет, то слід випити дві столові ложки олії і зробити очисну клізму з теплою водою. Наприкінці дня прийняти гарячу ванну без мила і шампуню. Так робити упродовж трьох днів.

Після дієти наступні два дні можна їсти лише каші, пити сечогінні чаї з листя білої берези, волошки синьої, грициків, деревію, кропиви, меліси, вівса посівного, петрушки, селери.

Зараз ви читаєте новину «Парасковія Антонюк лікує туберкульоз порошком із комах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі