пʼятниця, 04 листопада 2011 06:00

Біофотони допомагають позбутися каменів у нирках

Автор: фото: Оксана Мишопита
  Людмила Мойсеївна Карачун використовує для оздоровлення своїх пацієнтів знання східної медицини
Людмила Мойсеївна Карачун використовує для оздоровлення своїх пацієнтів знання східної медицини

— Біль у попереку, наявність у сечі крові та осаду, різі при сечовипусканні, слабкість і озноб — такі основні симптоми загострення сечокам'яної хвороби, — розповідає Людмила Карачун, рефлексотерапевт, невролог вищої категорії. — Пацієнти, знайомі з цією недугою, підтверджують — біль, навіть від найменших камінців, нестерпний. Якщо нирки не лікувати, вони можуть перестати функціонувати.

Понад 20 років Людмила Мойсеївна використовує для оздоровлення своїх пацієнтів знання східної медицини. Навчалася цього в Китаї.

— Понад сім років співпрацюю з міжнародною корпорацією "Хуа шен". Перш ніж рекомендувати їхню продукцію, я особисто побувала на фітофабриках компанії в Китаї. Була приємно вражена технологіями на виробництві. Трави для фіточаїв збирають вручну, сушать за спеціальної температури. Білизну з біофотонами, які також виготовляють із лікувальних трав, роблять за складною технологією. Тому я кажу пацієнтам, що такі речі мають бути в кожній родині замість аптечки. Наприклад, застудили ноги. З'являється ризик запальних процесів у жінок чи проблеми з простатою в чоловіків. Але варто кілька днів поносити білизну з біофотонами — і хвороба омине. Шкарпетки чи накладки на гомілки на ніч оздоровлюють під час сну. При головних болях допомагає шапочка з біофотонами.

— А що радите при захворюваннях нирок?

— Пацієнтам завжди рекомендую комплексний підхід. По-перше, вживати низькомолекулярну структуровану воду з кружки "Хуа шен". Організм людини на понад дві третини складається з води. Тому і лікуватися потрібно "здоровою" водою. По-друге, пити чай "Ціяогулань" із гіностеми п'ятилистової. Він чудово промиває нирки, вимиває пісок і камені, без ризиків для здоров'я. І по-третє, раджу носити білизну з біофотонами. От наприклад, останній випадок. У вересні до нас звернувся Юрій Снитюк із Маневицького району на Волинщині. В одній нирці мав камінь 3 міліметри, в іншій — 4, і багато піску. Лікарі пропонували операцію. А він пройшов у нас обстеження, придбав кружку, чай, кальцій, пилок і пояс із біофотонами. Результат після останнього ультразвукового обстеження — у нирках не виявили ні піску, ні камінців. Маємо чимало результатів, коли за два-три місяці чоловіки позбувалися проблем із простатою. Кудрявцева Надія з Риги придбала для свого тестя, який скаржився на простатит і підвищений тиск, труси з біофотонами, серцеву картку, кружку і напульсники. Через два місяці в нього нормалізувався тиск і зникли проблеми з простатою.

Безкоштовну консультацію про оздоровлення організму і продукцію "Хуа шен" можна отримати у клубі "Здоров'я третього тисячоліття" за адресою: Луцьк, просп. Грушевського, 8/36. Тел.: 0(50)610 74 93, 0(67) 291 11 55, 0(332)29 72 98. www.fitozdorov.com

Зараз ви читаєте новину «Біофотони допомагають позбутися каменів у нирках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі