понеділок, 02 листопада 2015 07:15

5 листопада не робіть татуювань

Медичний гороскоп на листопад

1–2 Організм реагуватиме на зміну тиску. Через тривожність може з'явитися безсоння. Підтримуйте емоційну рівновагу. Візит до стоматолога буде вдалий.

3–4 Зменшуйте навантаження на серце. Інтенсивна праця може викликати задишку й посилене серцебиття. Не розпочинайте курсу занять у тренажерній залі. Пийте менше тонізуючих напоїв. Економте сили.

5–7 Протипоказані операції на кишківнику. Загостряться запалення. Дотримуйтеся дієти, що радив лікар. Робити татуювання і проколи на тілі не можна. Травмована шкіра нагноїться.

8–9 Тримайте ноги в теплі. Уникайте сидіння на холодному. Не стримуйте сечовиділення. Можлива поява циститу. Відкладіть операцію з видалення каменів із сечогінних шляхів. Може підвищитися температура.

10–12 Молодик. Вагітним варто більше відпочивати. Зростає небезпека передчасних пологів. Аборти робити не можна. Підвищується ризик ускладнень. Слідкуйте за якістю продуктів. Стережіться отруєнь.

13–14 Уповільнюється виведення токсинів з організму. Печінка гірше очищує кров. Обмежте прийом ліків до необхідного мінімуму. Не провокуйте загострення хронічних хвороб.

15–16 Не варто відвідувати стоматолога. Поставлені пломби будуть недовговічні. Погіршується пам'ять. Розсіюватиметься увага. Частіше чергуйте розумову та фізичну працю. Не позбавляйте себе повноцінного сну.

17–19 Протипоказані операції на судинах. Є небезпека розвитку тромбофлебіту. Можливі ускладнення в роботі нервової системи й оніміння окремих ділянок тіла. Не засиджуйтеся на місці. Гуляйте на свіжому повітрі.

20–21 Бережіть стопи від травмування. Носіть зручне взуття. Не можна видаляти родимки та інші нарости на тілі. Вдайтеся до профілактики серцевих хвороб. Стимулюйте повноцінний кровообіг.

22–23 Частіше турбуватиме головний біль. Підвищується внутрішньочерепний тиск. Особливого догляду потребує чутлива шкіра обличчя. Не можна проводити її глибокого очищення, видаляти вугрі. Будьте пильні на автошляхах.

24–25 Бережіть горло від застуди. Більше мовчіть. Не час розпочинати лікування хвороб щитовидки. Остерігайтеся падіння з висоти. Є небезпека зміщення хребців. Лікування грибків і хвороб статевих органів мине вдало.

26–27 Повня. Підвищується схильність організму до алергій. Можливе утруднене дихання, задишка. Не варто підбирати косметику, фарбувати волосся. Новий курс лікування краще відкласти. Астматики переживатимуть часті напади.

28–29 Вразлива система травлення. Не переїдайте й не голодуйте. Не захоплюйтеся важкими й гострими стравами. Утримайтеся від алкоголю. Пийте мінеральну воду.

30 Нагадають про себе старі травми суглобів і зв'язок. Можуть виникати запалення і набряки, судоми. Потурбуйтеся про безпеку під час занять у басейні. Загостряться хвороби серця.

Зараз ви читаєте новину «5 листопада не робіть татуювань». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі