понеділок, 04 січня 2016 00:05

24 січня лікування зубів буде вдале

Медичний гороскоп на січень

1–3 Стережіться травм очей. Дотримуйтеся правил безпеки при запусканні феєрверків. Зберігайте піднесений настрій. Не зловживайте гострими стравами й горілкою. Вразливими будуть нирки.

4–5 Нагадають про себе гінекологічні хвороби. Вагітним слід уникати фізичних навантажень. Молодим мамам не варто відлучати дітей від грудей. Курс лікування фармпрепаратами відкладіть.

6–8 Більше відпочивайте. Уникайте тривалого перебування серед натовпу. Імунна система погано протистоятиме інфекції. Підвищується ламкість судин. З'являтимуться синці на тілі.

9–10 Молодик. Приділіть увагу догляду за шкірою. Підберіть нову косметичну лінію. Укріплюйте нігті. Не звертайтеся до стоматолога. Лікування та протезування зубів матиме ускладнення.

11–12 Найкращий період для укріплення серцево-судинної системи. Займайтеся оздоровчою гімнастикою. Почастішають судоми. Погіршується рухливість суглобів

13–14 Не експериментуйте з екзотичними стравами. Ліки вживайте в разі необхідності. Зростає ризик алергій. Носіть зручне взуття. Ефективним буде масаж стоп.

15–16 Турбуватимуть напади головного болю. Уникайте косметичних операцій на обличчі. Особливого догляду потребує волосся. Його не можна фарбувати чи пересушувати.

17–18 Відмовтеся від татуювання і пірсингу. На пошкоджених ділянках шкіри з'являться рубці. Можливе отруєння. Цими днями спостерігатиметься спалах венеричних хвороб.

19–21 Розпочинайте день із дихальної гімнастики.Провітрюйте житлове приміщення. Прогуляйтеся перед сном. Стимулюйте повноцінну вентиляцію легенів. Вдалий час для боротьби з курінням.

22–23 Непокоїтимуть коливання артеріального тиску. Це період підвищеного травматизму. Поранення супроводжуватиметься кровотечею. Небажані хірургічні втручання.

24–25 Повня. Запишіться на прийом до стоматолога. Лікування і протезування зубів мине вдало. Можливе загострення хвороб серця. Бережіть очі від травм.

26–28 Не провокуйте появи застійних явищ в організмі. Слідкуйте за вчасним випорожненням кишечника й сечового міхура. Займіться корекцією фігури. Час позбавитися зайвої ваги.

29–30 Погіршиться стан хворих на серцеву недостатність. Турбуватимуть аритмія і задишка. Розпочніть лікування сколіозу. Слідкуйте за ­зручним положенням спини під час роботи.

31 Запобігайте небажаній вагітності. Вдалий час для початку лікування захворювань щитоподібної залози. Курс профілактики загострення тонзиліту мине вдало.

Зараз ви читаєте новину «24 січня лікування зубів буде вдале». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі