четвер, 20 жовтня 2011 13:45

Приворожені чоловіки стають імпотентами

Приворожені чоловіки стають імпотентами

Київський біоенергетик Мирослав Олійник вважає, що за останні два роки збільшилась кількість приворожених чоловіків.

"До мене мало не щодня телефонують з питаннями, як зняти приворот. Якщо раніше приворожували молодих хлопців, то тепер і одружених чоловіків намагаються за допомогою чар у сім'ї забрати. Вони не розуміють, що тим самим гублять не тільки чоловіків, але й самих себе. Начитаються всяких заговорів і приворотів в інтернеті і журналі. І починають випробовувати все на собі".

Жінки для приворотів використовують власну кров, волосся і нігті.

"Якщо мало знаєте жінку, намагайтеся не їсти те, що вона приготувала. Особливо не пити червоний сік і вино, - радить Мирослав Іванович. – Якщо маєте сумніви щодо "чистоти" приготовленої дівчиною страви, перехрестіть її, поки вона відвернеться. Тоді приворот втрачає силу".

Дівчата приворожують хлопців, щоб вийти за них заміж або відбити у конкурентки.

"Шлюби, які були створені під дією магії, приречені на розрив. Чоловіки починають випивати, втрачають апетит та інтерес до сексу, стають імпотентами. Жінки, які приворожують, щастя не зазнають. Матимуть багато хвороб по-жіночому. Пороблена любов існує не довше п'яти років. Це може відбитися на здоров'ї та особистому щасті дітей".

У сім'ях, де був вчинений приворот, діти розплачуються за гріхи батьків.

"Приворожені чоловіки довго не живуть, в середньому 10 років. Чоловік ходитиме сам не свій. Спочатку без жінки не зможе жити, потім вона йому стане огидною. Може повіситись або втопитися"

Зараз ви читаєте новину «Приворожені чоловіки стають імпотентами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі