понеділок, 05 грудня 2011 16:57

На День Збройних сил хлопцям дарують стриптиз і стрибки з парашутом

На День Збройних сил хлопцям дарують стриптиз і стрибки з парашутом

6 грудня в Україні відзначають День Збройних сил. Цього дня традиційно жінки вітають чоловіків. Що і як дарувати чоловікам радить Валентина Дюденко, власник одного зі столичних інтернет-магазинів подаруків.

"Останнім часом зріс попит на незвичні подарунки, - каже Валентина. - У нашому магазині до топ-10 таких увійшли прогулянка на конях, стриптиз, політ на повітряній кулі, фіш-масаж (масаж ніг живими рибками), сертифікат на еротичний масаж, майстер-клас з екстремального водіння, стрибок з парашутом, пілотування гелікоптера, романтична вечеря на даху будинку, сертифікат на пейнтбол для коханого і трьох його друзів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Антистриптизом можна спокусити чоловіка на ранковий секс

"З "живими" подарунками теж краще не експерементувати. Не думаю, що хлопець зрадіє коту, кролику морській свинці, хом'яку, крисі чи черепасі. Хіба що він справжній любитель тварин".

За останніми опитуваннями більшість жінок дарують чоловікам одяг і парфуми.

"Це найбільш характерно заміжнім жінкам. У них з чоловіками спільний сімейний бюджет. Витрибенькувати гроші на дурнички не хочуть. Найчастіше дарують шарфи, сорочки, краватки, рукавиці, капці. Є й такі, які купують носки і труси. Залюбки обирають боксерки або сімейні з цікавими написами і малюнками".

Парфуми краще вибирати разом, щоб коханого не пересмикувало від того запаху.

"Якщо не знаєте, який подарунок обрати або сумніваєтеся, чи підійде він вашому обранцеві, краще придбайте для нього сертифікат. Зараз більшість магазинів одягу, парфумів та техніки, салонів краси і бутиків пропонують сертифікати від 100 до кількох тисяч гривень".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зараз мегамодно бути очкариком

Своєму чоловікові Валентина дарує те, що він замовляє.

"Торік на 6 грудня попросив купити йому відеокарту до комп'ютера, на День Валентина купила флешки і сорочку у дрібну клітку. На день народження на тисячу гривень разом придбали деталі до автомобіля. Мій Олег любить корисні подарунки. А ще радіє, коли на свята відпускаю його з друзями погуляти і не сварюся, якщо повертається п'яний".

Зараз ви читаєте новину «На День Збройних сил хлопцям дарують стриптиз і стрибки з парашутом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі