середа, 01 лютого 2012 15:34

Чоловіками можна перебирати до 30 років

 

"Друзі познайомили мене з Дмитром півроку тому, - пише на редакційну пошту 28-річна Ірина з Житомира. - Він приємної зовнішності, вміє акуратно і сучасно одягатися. Освіти вищої немає. Працює слюсарем. Не гулящий хлопець, скромний, трохи сором'язливий. Мабуть, у нього не особливо великий досвід спілкування з дівчатами. Я йому дуже сподобалася (каже, що любить). Не побоявся представити мене практично всієї своєї рідні.
Він налаштований на мене серйозно. Каже, що одразу зрозумів, що я - "його дівчина". На сім'ю налаштований. Дітей хоче від мене. Мені він теж подобається, але я вже не раз помилялася. Більше в ту саму калюжу вступати не хочеться, тому у його почуттях і намірах починаю сумніватися. Він простий хлопець, без освіти. А у мене дві вищі. Деякі знайомі кажуть, що з часом це стане для нас каменем спотикання. Хоча, серед моїх знайомих є як позитивні, так і негативні історії сімей, де дружина має освіту, а чоловік ні.
Сім'я у них дружна, але мені не сподобалось, що на свята вони п'ють не благородні напої, а міцні. Правда, не разу не бачила, щоб Діма напивався. Я ж зовсім не п'ю, тому боюся, щоб чоловік не став алкоголіком".

Поради Ірині дає московська сваха Роза Сябітова.

"Ірина молодець, що помічає недоліки у чоловіка. Не кожна жінка готова визнати, що її чоловік скупий, ласий до пляшки, не пропустить жодну спідницю. Мені подобається Дмитро, бо він бачить Ірину у ролі дружини, хоче від неї дітей, познайомив зі своїми родичами, друзями. Значить — любить. Тут можна й не сумніватися. Це найважливіше. Зроби все, щоб бути з ним поруч. І не треба боятися. Треба просто бути готовою, що будуть труднощі, але ви разом їх подолаєте.

Життя не дає нам кращих чоловіків. Це ми, жінки, робимо їх кращими. Тому запитай у себе: тобі вистачить сил потягнути цей комплект недоліків? Є в цього чоловіка те, що ти ніколи не приймеш? Якщо вистачить сил - приймай його пропозицію вийти за нього заміж. Виправляй погані звички, "дресируй", але не намагайся переламати його погляди.

Раджу жінкам не перебирати чоловіками і не шукати заміну своєму законному чоловікові. Другий не обов'язково буде кращим. Чоловіками можна перебирати до 30 років. У цьому віці жінка ще перебуває у статусі нареченої. А реальність така, що народжувати дітей треба, і до старості готуватися теж. Щоб не залишитись наостанок самотньою, треба не пропустити свій шанс і не відштовхнути долю".

Зараз ви читаєте новину «Чоловіками можна перебирати до 30 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі