четвер, 12 січня 2012 11:22

Чоловіки не люблять розмов про маму і гроші

Чоловіки не люблять розмов про маму і гроші

Якщо не хочете сваритися з чоловіком через дурниці, то знайте про що говорите з ним і у який час. Московська сваха Роза Сябітова радить не заводити розмов про маму і про гроші.

"Немає різницІ, про чию маму ви говорите, ця тема у чоловіків чомусь завжди викликає настороження. Якщо йдеться про тещу, тобто вашу маму, він уже очікує, що його за щось пилятимуть чи дорікатимуть. Якщо ведете розмову про його маму, значить знову маєте претензії і чимось не задоволенні. Щодо жартів над свекрухою, будьте дуже уважною. Часом чоловік і сам може пожартувати над вчинками своєї мами, але вам це робити у жодному разі не можна".

Сваха радить не заводити розмов про гроші. Такі балачки найчастіше провокують конфліктиу сім'ї.

"Як тільки починаєте дошкуляти один одному, хто скільки потратив і заробив, можете затягнути сварку настільки, що навіть про розлучення захочете подумати. Тут треба знати чітку межу. Говорити про бюджет сім'ї можна, а шпиляти чоловіка його заробітками — не варто. Бо не побачите від нього після цього жодного рубля чи гривні. Якщо хочете, щоб чоловік більше заробляв, хваліть його за ті прибутки, які приносить. Бажаєте, щоб витрачав гроші на вас, дякуйте навіть за маленькі подарунки і не соромтеся в голос говорити про ваші бажання. Хочете, щоб золоті сережки подарував, носіть золото, а не біжутерію".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шлюбний контракт гарантує цивілізоване розлучення

Радить не заводити розмови про одяг, зачіску і кулінарію.

"Чоловіків такі обговорення виснажують і морально пригнічують. Вашому Ігорю чи Олександру відверто не цікаво, що ваша подруга Ліза купила нову шубу. А розмови про те, що її чоловік Вадік заробляє утричі більше за вашого можуть пригнітити і занизити йому самооціну. Після виснажливого робочого дня краще не розповідати йому, що у магазин завезли новий сорт капусти, з якого смачніший борщ, - приготуйте страву і порадуйте його вашими кулінарними здібностями. Не ображайтеся, якщо не помітить вашої нової зачіски. Головне, щоб не був жадібнив і не жалів грошей на ваші візити до салонів краси".

Аби стосунки з чоловіком були теплішими і відвертішими, сваха рекомендує частіше робити йому компліменти, хвалити, що сам щось зробив або полагодив удома, розпитувати, як він провів день.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіки не люблять розмов про маму і гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі