пʼятниця, 20 вересня 2024 12:59

З чим носити штани карго цієї осені: п'ять модних поєднань
14

Фото: Pinterest

Штани карго залишаються у моді не один сезон. Вони не лише мають стильний вигляд з іншими речами, а й практичні та зручні у повсякденному використанні. Цього року звертайте увагу на моделі з масивними кишенями. Щодо кольорів - робіть ставки на болотяний і хакі.

Gazeta.ua пропонує переглянути, з чим комбінувати трендові штани восени.

Бомбер

Найпоширеніший варіант у спортивному стилі, який ідеально підходить для подорожей, прогулянок, тематичних вечірок і походів у супермаркет. Доповнюйте його кросівками чи кедами на високій підошві.

Автор: Pinterest
 

Джинсова куртка

Вдалий образ для початку осені, коли на вулиці ще не дуже прохолодно. Якщо хочете створити образ кежуал - додайте черевики челсі.

Автор: Pinterest
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модні светри на осінь: п'ять фасонів на кожен день

Сорочка

Біла сорочка у поєднанні з штанами кольору хакі має стильний і невимушений вигляд. Додайте до образу кеди або лофери.

Автор: Pinterest
 

Шкіряна куртка

Таке поєднання створить брутальний аутфіт, який привертатиме увагу оточуючих. Завершіть образ черевиками, кросівками або лоферами.

Автор: Pinterest
 

Трикотажний светр

Вдалий вибір для затишного осіннього стилю. Обирайте молочні відтінки светру й додавайте до образу масивні чоботи, черевики або кросівки на високій підошві.

Автор: Pinterest
 

Джинси - базовий жіночий одяг. Щороку мода на денім змінюється. Враховуючи актуальні тренди, варто звернути увагу на джинси вільного силуету, високу посадку, класичний крій і потертість. Розповідаємо, які джинси варто обрати, щоб мати стильний вигляд і підкреслити фігуру.

Зараз ви читаєте новину «З чим носити штани карго цієї осені: п'ять модних поєднань». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі