вівторок, 11 липня 2023 09:42

Тренд літа: з чим носити чорно-білий топ

Тренд літа: з чим носити чорно-білий топ
Стилісти радять носити чорно-білі топи з штанами вільного крою, лляними костюмами та мініспідницями. Фото: instagram.com/kateehutchins

Мікс чорно-білих кольорів ніколи не втратить актуальність.

Трендом цього сезону став чорно-білий топ з контрастною окантовкою. Його легко міксувати з будь-якими речами в повсякденному стилі, пише Vogue.

Стилісти радять стилізувати топи з штанами вільного крою, лляними костюмами. Крім цього поєднують з мініспідницями зі складками і елегантними шовковими моделями, а також носять у парі з денімом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андре Тан назвав п'ять речей, які ніколи не вийдуть з моди

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений EMELIE LINDMARK (@emitaz)

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Kate Hutchins (@kateehutchins)

Поєднуйте чорний топ з низом такого ж кольору, щоб фігура візуально мала стрункіший вигляд. Білий топ з чорним низом підкреслить лінію талії.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений CASS DIMICCO (@cassdimicco)

Попри те, що липень тільки розпочався, дизайнери вже склали добірку вбрання, яке буде актуальним у новому сезоні. Представники модної індустрії змушені жити буквально на сезон вперед, і поки літо в розпалі, вони активно думають про осінню колекцію. Fashion-експерти назвали п'ять речей, які варто придбати до осені.

Зараз ви читаєте новину «Тренд літа: з чим носити чорно-білий топ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі