пʼятниця, 04 листопада 2016 11:38

Як носити шкіряну спідницю красиво, але не вульгарно - зіркові приклади

Шкіряна спідниця є класикою модного образу. Для осіннього-зимового сезону світові дизайнери зробили цю річ трендовою. Треба зазначити, що неправильне поєднання зробить образ зухвалим та надто сексуальним.

Дивіться підбірку Gazeta.ua як правильно носити шкіряну спідницю на прикладі зірок.

Акторка Анджеліна Джолі вважає за найкраще не виходити за рамки класики. Шовкова блуза білого кольору з глибоким V-вирізом та шкіряні спідниця-олівець. Акцентами стали аксесуари - сережки та кольє з ізумруду. Жіночності образу додала романтична зачіска з розпущеним підкрученим волоссям.

Автор: pinterest.com
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно поєднувати надто об'ємні речі: повсякденні та ділові образи

Зірка телешоу Кім Кардашьян не боїться сміливих поєднань. Червону шкіряну спідницю до коліна доповнила бежевою блузою з глибоким V-вирізом та об'ємними рукавами. Яскравості додали довгі шкіряні чоботи на підборах та сумка трапецієподібної форми. Аксесуари — великі чорні окуляри, іменний кулон та строгий браслет.

Автор: pinterest.com
 

Образ total black створила акторка Сандра Буллок. Блуза на маленьких ґудзиках, спідниця довжини міді з кишенями та босоніжки з перетинками на підборах. Срібні браслети прикрасили ліву руку зірки. Це додало стилю легкої грайливості та водночас стриманості.

Автор: pinterest.com
 

Зараз ви читаєте новину «Як носити шкіряну спідницю красиво, але не вульгарно - зіркові приклади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі