середа, 14 грудня 2022 03:25

Ілон Маск анонсував революційну зміну в Twitter: який сюрприз чекає користувачів

Ілон Маск анонсував революційну зміну в Twitter: який сюрприз чекає користувачів
Засновник Tesla і власник Twitter, американський мільярдер Ілон Маск анонсував революційну зміну у соцмережі. Фото: Getty Images

Соціальна мережа Twitter планує збільшити ліміт символів у постах із нинішніх 280 до 4000.

Про це повідомив особисто засновник Tesla і власник Twitter, американський мільярдер Ілон Маск. Однак він не надав поки ніякої додаткової інформації, повідомляє MacRumors.

Видання нагадує, що раніше звіти та твіти Маска припускали, що Twitter може полегшити користувачам розділення довгих текстів на кілька рядків твітів у межах однієї теми.

Однак, збільшення до 4000 символів усуне цю ідею, і користувачі зможуть просто публікувати довші блоки тексту в окремих постах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маск більше не найбагатший у світі. Хто його потіснив

Спочатку в Twitter користувачі могли писати тільки короткі пости не більше ніж на 140 символів. Тому соцмережу прозвали сервісом мікроблогів.

Однак у 2017 році Twitter збільшив дозволений обсяг одного повідомлення в два рази – до 280 символів.

Для японської, китайської та корейської мов зберігся ліміт в 140 символів, оскільки, вважають в компанії, ці мови дозволяють висловити думку меншим числом символів.

Ілон Маск придбав Twitter наприкінці жовтня. Мільярдер змінив опис до своєї сторінки на Chief Twit (Головний Твіт. ‒ Gazeta.ua), завантажив відео, як заходить до головного офісу компанії.

Євросоюз може заблокувати соцмережу Twitter, яка віднедавна належить американському мільярдеру.

Це станеться у разі недотримання компанією правил ЄС з модерації контенту, повідомляє Financial Times.

Зараз ви читаєте новину «Ілон Маск анонсував революційну зміну в Twitter: який сюрприз чекає користувачів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі