четвер, 06 липня 2017 12:20

Для розмноження секс більше не потрібен — науковці

Для розмноження секс більше не потрібен — науковці
Фото: 5 канал

У майбутньому людям не буде потрібен секс для розмноження. Таку заяву зробили у Стенфордському університеті США.

Професор Ханк Грілі стверджує, що люди через 20-30 років перестануть займатися сексом для розмноження, повідомляє видання Quartz.

Це стане можливим завдяки стовбуровим клітинам. За допомогою фахівців майбутні батьки отримуватимуть яйцеклітини і сперматозоїди зі своєї шкіри, впевнені науковці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Готелі для інтиму відкриють за бюджетні кошти

Ця методика дозволить попередити схильність до хвороби Альцгеймера та інших генетичних захворювань. Також батьки зможуть обрати колір волосся та очей майбутньої дитини, і навіть вплинути на її інтелект.

"Це не дизайнерські діти або супердіти. Це просто вибір ембріонів. Ви берете двох людей. Все, що ви можете отримати в дитині, це те, що є у цих двох людей", - сказав професор.

Ця методика також допоможе у лікуванні безпліддя, впевнений він.

Науковці змоделювали акт кохання в умовах невагомості. Результат дослідження виявився невтішний для землян: секс у космосі буде незручний і неприємний. Основна незручність — відсутність сили тяжіння. Через це буде неможливо зафіксуватися в конкретному положенні. Знадобляться спеціальне обладнання і аксесуари, аби зайняти зручну позицію.

Зараз ви читаєте новину «Для розмноження секс більше не потрібен — науковці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі